Томас е малък локомотив. Той е изпълнен със заразителен оптимизъм

...
Томас е малък локомотив. Той е изпълнен със заразителен оптимизъм
Коментари Харесай

Томас и приятели се завръщат за нови приключения

Томас е дребен локомотив. Той е изпълнен със инфекциозен оптимизъм и знае, че светът е извънредно забавно място, където може да срещне нови другари, до момента в който пътува. На остров Содор, където живее, има и другари от Япония и Кения. Най-добрият му другар е Пърси, който също е от Содор.

 

Малките локомотиви се състезават между тях, оказват помощ за превозването на вагони до техните местоназначения и от самото начало не стопират да се забавляват. Излъчването на поредицата ще бъде предшествано от първия пълнометражен филм от новата версия на поредицата - " Томас и другари: Състезание за купата на Содор ".

 

Героите ще вземат участие в конкуренцията за купата. Томас ще стартира в тима на Кана. Но задоволителна ли е екипната им работа, с цел да завоюват надпреварата? В премиерните епизоди, дребните герои ще би трябвало да транспортират извънредно значима крушка и... елементи от ракета. Филмът ще се излъчи на 28 май от 09.00 ч. по Boomerang. А премиерата на поредицата " Томас и другари " ще е на 30 май от 16.00 ч. още веднъж по Boomerang. Като предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР