Тома Биков попари жестоко служебния министър на вътрешните работи Бойко

...
Тома Биков попари жестоко служебния министър на вътрешните работи Бойко
Коментари Харесай

ГЕРБ: Служебното правителство тихомълком прие увеличение на данъците!

 Тома Биков попари грубо служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Според политика от ГЕРБ Рашков е дървен болшевик, който се е трансформирал в пиар на служебното държавно управление и Радев.  

Думите на Биков са в резултат на изказване на силовия министър, който съобщи, че ГЕРБ и църквата са сключили договорка за поддръжка с гласове против финансиране. 

Междувременно от ГЕРБ оповестиха и че служебното държавно управление е приело нарастване на налозите, което ще се отрази пагубно за стопанската система ни.

Ето какво тъкмо споделиха по време на брифинга представители на партията: 

" Откъде българските жители, бизнесмени, работещи би трябвало да научат, че държавното управление се е включило към самодейността на Г-7 за увеличение на налозите ". Това запита зам.-председателят на ГЕРБ.

" Това, което ни направи усещане, е, че на 1 юли бе оповестен лист, в който попада България. Доста европейски страни не вземат участие обаче, само че ние сме там. Той е за страните, които се съгласяват да се увеличи корпоративният налог с минимална ставка 15% “, съобщи Александър Иванов.

По думите му решението у нас е взето на 30 юни без публично разискване, тристранки и оценяване на резултата на влияние върху стопанската система и хората.

" Това реши служебното държавно управление – да повишим данъчната тежест с 50% “, добави той.

" Питаме финансовия министър за какво не даде конференция и не осветли това свое решение. Кой го притисна и в коя стаичка? “, запита още Иванов.

Според него и даже президентът Радев би трябвало да разясняват тематиката. " Става въпрос за повдигане на налозите у нас с най-малко 50 %. Длъжни сме да споделим опасенията ни, че това въздейства зле на бизнес климата у нас “, сподели още той.

В диалога се включи и някогашният обществен министър:

" Това решение е подмолно, непрозрачно и непрофесионално. Вдигането на налози в миг на рецесия ще работи неподходящо на цялата икономическа конюнктура в страната. Това ще вдигне равнищата на безработицата “, сподели тя.

По думите й съперниците на ГЕРБ дават доста утопично обещания и точно поради тях им би трябвало да вдигнат налозите.

" Много представители на служебния кабинет приказват толкоз доста, че не знам по кое време работят. Вече има и нов род с изключение на изявление – селфи от източен язовир да вземем за пример. Защо обаче по тази тематика има тишина “, запита.

От ГЕРБ упорстват да чуят позициите на членовете на Тристранката. " Такъв въпрос лишава месеци съвещания и полемики с всички заинтригувани страни, с цел да се разбере по какъв начин ще се отрази на бизнеса. Това е норма към този момент от 20 години “, сподели Дончев.

Той настоя всички съществени политически партии да се обозначат и да излязат с ясна позиция какво мислят за нарастването на корпоративния налог.

" На фона на тази тишина, която идва от министерството на финансите, има публичност от един много комплициран човек, който върви по малките екрани – това е Бойко Рашков “, съобщи Тома Биков, който също взе присъединяване в брифинга.

" Рашков като главен пиар на това държавно управление, тъй като Министерство на вътрешните работи замязва на пиар организация, е във финалната част на своята интензивност ", съобщи Биков.

" Рашков към този момент стартира офанзива против българската православна черква. Обвинява я в договорка, а покупко-продажбите прави той, и то за парцели “, сподели Биков,

" Такива дървени комунисти като Рашков са се опитвали да унищожат църквата към този момент 100 години, само че мавзолеи към този момент няма, а църкви още има. Не църквата поддържа ГЕРБ, а ГЕРБ църквата. Надявам се, в този момент да не викат митрополити на разпит в полицията “, сподели той.

Това, което прави този комплициран човек, не е правил никой за последните 30 години “, приключи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР