Тома Биков, ГЕРБ, не мисли, че дали лидерът Бойко Борисов

...
Тома Биков, ГЕРБ, не мисли, че дали лидерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

За Тома Биков няма значение дали Борисов е или не е депутат

Тома Биков, ГЕРБ, не мисли, че дали водачът Бойко Борисов е или не е народен представител има огромно значение. " Не мисля, че това е решаващото за държанието на нашата група ", отговори на въпрос в студиото на Нова телевизия Биков и изясни, че Борисов по този начин или другояче е част от вземането на решения на групата.

" И да е народен представител, и да не е. В този смисъл за нас не би се трансформирало нещо ", сподели Биков.

Няма основни промени и в местата за листите за идните избори. Вчера от Политическа партия Герб оповестиха водачите си, а през днешния ден ги записват.

Процесът е съвсем финализиран. Нашата цел е по този начин да подготвим нещата, че тимът ни за съответните избори да е в оптимално добра кондиция. Преди 4 месеца бяхме на избори, тъй че няма по какъв начин да имаме някакви радикални промени, изясни още Биков.

Аз не съм доста в процеса на редене на листата, уточни Биков отклонявайки въпрос да разяснява лицата на партията. Коментира обаче конфликта в Перник, където Георг Георгиев ще се изправи против Бойко Рашков като конфликт сред " смяната и статуквото ", младо - остаряло и " ускорение на битката със статуквото ".

На предните избори ГЕРБ в Перник бяха издигнали някогашния си финансов, само че и здравен министър Кирил Ананиев победи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР