Тома Белев, кандидат за общински съветник в София, направи недопустимо

...
Тома Белев, кандидат за общински съветник в София, направи недопустимо
Коментари Харесай

Александър Сиди, ВМРО: Кандидат на Демократична България си позволи недопустим език на омразата!

Тома Белев, претендент за общински консултант в София, направи неприемливо антисемитско изявление във Facebook. Кой в този момент е нетърпелив фашизоид? Това попита в собствен пост във Facebook членът на Националното управление на Вътрешна македонска революционна организация и депутат в 44-ото Народно заседание Александър Сиди, във връзка коментар на Тома Белев в обществената мрежа, със следния текст:

„ Най – на ниска цена са пътували евреите в конските вагони – изцяло гратис “, което е действителна отпратка към изгонването на милиони евреи по време на Втората международна война към лагерите на Хитлер. Голяма част от тях са намерили гибелта си там по изключително нечовечен метод. Недопустимо е да се вършат сходни мнения и то от хора, които се пишат бранители на човешките права, даже и в най–изкривените им форми.

Нека обърнем внимание, че този език на омразата идва единствено няколко дни откакто България беше остро наказана за расистки действия на Националния стадион „ Васил Левски “ по време на мача „ България – Англия “. Или да разбираме, че господин Белев и неговите съпартийци търсят тъкмо това – да покажат, че британските медии са прави да ни назовават „ Животни “? Няма да се учудим и на това, поради обстоятелството, че тъкмо хората от соросоидната бленда поддържат всички роми, нарушители, изнасилвачи, убийци при правосъдните процеси против тях, даже и на равнище Страсбург.

Ето и поста на Сиди във Facebook:

Тома Белев, претендент за общински консултант в София от Демократична България, направи извънредно противен, антисемитски коментар във Facebook. Само преди няколко дни България бе упреквана за расистки прояви по стадионите, а през днешния ден върховен функционер на Демократична България, забележете на тези, които упрекват нас, че сме нетолерантни фашизоиди, си разрешава ужасяващ език на ненавист. Под пост във Facebook за предстоящ скок на цената на самолетните билети поради демократично изродилия се еко „ феномен “ Грета Тумберг, той си разрешава да се подиграе с един извънредно тъмен епизод от човешката история, а точно геноцида над евреите. Като човек с еврейски генезис, упорствам арх. Борислав Игнатов – претендентът за кмет на тази групировка, както и водачите ѝ – Иванов и Атанасов, неотложно да се разграничат от антисемитските изявления на Тома Белев и да обяснят каква е тяхната позиция по този въпрос. Надявам се, че и еврейската общественост, както и всички естествени български жители ще осъдят този неприемлив език на омразата!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР