Том Занд е новият Мениджър Финанси в ЗАГОРКА АД, част

...
Том Занд е новият Мениджър Финанси в ЗАГОРКА АД, част
Коментари Харесай

Том Занд е новият мениджър Финанси в Загорка АД

Том Занд е новият Мениджър " Финанси " в ЗАГОРКА АД, част от корпорация HEINEKEN. В тази си роля, той ще поддържа интензивно всички дейности от страна на компанията, които основават добавена стойност за потребителите, за всички нейни сътрудници и чиновници.

Неговите дейности по повод функционалността " Финанси " ще се концентрират върху построяването на пълномощия за повишение на облагата и приходите на компанията, непрекъсната оптимизация на процесите, прецизно ръководство на разноските и прибавяне на стойност по повод нови вложения. Освен това, Том Занд ще даде опция на своя надарен финансов екип да продължи да се развива в организацията чрез положително бизнес партньорство и съдействие.

Том Занд се причислява към огромното семейство на HEINEKEN през 2017 година, като част от екипа за " Глобално корпоративно развиване " в Амстердам. В продължение на 5 години той способства за тактиката за развиване и напредък на компанията във всички четири района в които компанията оперира и сполучливо извършва разнообразни интервенции като навлизането на нови пазари и придобивания, стратегически партньорства, продажби и преструктуриране, по едно и също време имайки дейна роля и в оценката на финансовата успеваемост и основаването на стойност. Той има стратегическа вероятност и сполучливо координира огромни планове в близко съдействие с екипи от разнообразни функционалности.

Завършил е Грьонингенския университет в Нидерландия със компетентност " Иконометрия и количествени финанси ", както и Висшето учебно заведение по стопанска система в Барселона, Испания. Работейки в Амстердам и Лондон, през годините е заемал разнообразни позиции в областта на капиталовото банкиране.

За ЗАГОРКА АД, част от корпорация HEINEKEN

Пивоварната на ЗАГОРКА АД има над 120-годишна история, датираща от основаването на първо пивоварно сдружение в Стара Загора. През 1994 година " Загорка " АД се причислява към световното семейство на HEINEKEN. От тогава до през днешния ден компанията се ангажира да развива своя бизнес стабилно и отговорно посредством платформата си за стабилно развиване " Създаваме по-добър свят ", като насочва своите старания в три сфери, в които може да направи позитивна смяна: запазване на околната среда, обществена отговорност и виновна консумация.

През 2013 година Министерство на околната среда и водите отличава " Загорка " АД с премията " Зелена България " за бизнес с повсеместен принос за запазване на околната среда. От 2015 година, в три следващи години, ЗАГОРКА печели първите места в конкурс за " Най-зелена компания " в бранша на бързооборотни артикули и е най-зелената и виновна компания в бирената промишленост, съгласно консуматорите.

Портфолиото на компанията предлага многообразие от висококачествени артикули, които дават отговор на усета на взискателния български консуматор - Загорка, Heineken, Ариана, Birra Moretti, Amstel, Stolichno, Starobrno, Desperados и сайдер Крадецът на ябълки. Безалкохолните оферти, които дават опция за виновен избор на бира с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0 и Ариана Радлер 0.0%.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР