Том Уорън, старши редактор в The Verge, откри след разопаковането

...
Том Уорън, старши редактор в The Verge, откри след разопаковането
Коментари Харесай

Инсталирането на Windows 11 стана по-забавно с вградената в него мини-игра

Том Уорън, старши редактор в The Verge, откри след разопаковането на Surface Laptop Studio 2, че Microsoft предлага на потребителите съвременна версия на играта SkiFree по време на процеса на инсталиране. Според него това е същата загадка игра за сърфиране, която Microsoft добави в своя браузър Edge преди три години, доста сходна на ски играта SkiFree, пусната като част от Microsoft Entertainment Pack 3 за Windows през 1991 година

Очевидно опцията, предлагаща да се забавлявате с играта, се появява, когато има огромни актуализации на Windows или в случай че потребителят възвърне настройките от аварийно копие на операционната система. Все още не е ясно дали офертата е лимитирана единствено до новите устройства Surface или Microsoft въобще е добавила играта към процеса на инсталиране на Windows 11. Компанията към момента не е дала отговор на запитването на кореспондент.

През последните години Microsoft прави внедряването на Windows по-модерно и по-лесно с всяка нова версия на операционната система. Дългогодишните консуматори би трябвало да си спомнят какъв брой вражески беше процесът в дните на младостта на Windows. Добавянето на малко развлечение, което да разведри няколкото минути очакване по време на инсталирането на актуализациите, наподобява добър ход от страна на Microsoft.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР