Том Селек разкри някои от любимите си моменти с Матю

...
Том Селек разкри някои от любимите си моменти с Матю
Коментари Харесай

Том Селек разкри любимия си спомен с Матю Пери от снимките на Приятели

Том Селек разкри някои от обичаните си моменти с Матю Пери, до момента в който гостува в сериала „ Приятели “.

79-годишният артист, който се появи като гост-звезда в ситкома като по-възрастния обичан на Моника (Кортни Кокс) Ричард Бърк, си спомни, че е бил на снимачната площадка, до момента в който се снимал епизод от втория сезон, в който героят на Пери, Чандлър, се опитвал да си пусне мустак, сходен на присъщия за Селек.

Спомняйки си пред USA Today за Пери, който умря през октомври предходната година, Селек сподели, че се е смял дружно с публиката в студиото, когато Пери влезнал с нещо, което може да се опише единствено като опит за мустак.

„ Пери влезе на снимачната площадка и това срина къщата “, сподели Селек.

Актьорът много се забавлявал да каже последващата имитация на Ричард към Чандлър: „ Между другото, хубави мустаци. Когато влезеш в пубертета, това нещо в действителност ще проработи. “

Селек сподели, че Пери е " най-талантливият от доста надарената група хора ".

Той си спомни, че се е обърнал към него за помощ при четенето на сюжета, когато неговият воин е трябвало да имитира този на Пери - произнасяйки репликата " Може ли този кадър да е по-красив? "  , с присъщия за Пери подигравателен звук.

„ Матю имаше този модел на тирада, за който не бях наясно “, сподели Селек.

Селек, който бил добър другар с бащата на Пери, артиста Джон Бенет Пери, сподели, че връзката сред звездите от " Приятели ", която феновете виждали на екрана, е била същинска.

" Нямаше неприятни истории. Нямаше звездни неща. Нищо сходно нямаше там ", сподели Селек. „ Мисля, че това е по този начин, тъй като всички тези артисти са имали провали в други сериали. И са попаднали в този шлагер. Всички осъзнавахаха какъв брой огромни късметлии са. “

Пери беше открит неподвижен в басейн на 28 октомври и бе разгласен за мъртъв в дома си в Лос Анджелис. Аутопсията откри, че гибелта му е случай от " острите резултати на кетамина ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР