Том Круз ще създаде филмово студио в секретна военна база,

...
Том Круз ще създаде филмово студио в секретна военна база,
Коментари Харесай

Том Круз строи филмово студио в секретна военна база

Том Круз ще сътвори кино студио в секретна военна база, с цел да продължи фотосите по „ Мисията: Невъзможна 7” без спомагателни спирания по време на пандемията.

Студиото, предпазено от COVID-19, ще се намира някогашната военна база за планиране на танкове „ Лонгкрос “ в Съри, Англия.
Снимка: EPA
58-годишният артист и продуцент, който в този момент се среща скрито с английската звезда Хейли Атуел, харчи милиони, с цел да приспособява някогашна база, написа „ Сън “.

По думите на хора от продукцията, решението на Круз се дължи на желанието му бързо да приключи работата по седмата част на поредицата без спомагателни скъпи спирания. Снимка: EPA Актьорът е обезпокоен от обстановката с ковид. Противоепидемичните ограничавания скоро сътвориха напрежение и на снимачната площадка.

На 16 декември Том Круз избухна против членове на снимачния екип. Той се разкрещя поради неспазване на ограниченията за сигурност. От английското издание " Сън " разполагат с аудиозапис.

В него се чува по какъв начин американската звезда очевидно изпуска нервите си и с цветисти прилагателни заплашва с уволняване всеки, който не се преценява с разпоредбите.

Смята се, че петима чиновници са напуснали след експлоадирането му. Снимка: EPA Други негови сътрудници обаче го поддържаха, отбелязвайки, че сега филмовият бизнес претърпява съществени загуби и опцията за снимане на филм по време на пандемията е огромен триумф. Снимка: EPA В плана Том Круз още веднъж играе основната роля, а също е и продуцент. Премиерата на лентата е планувана за 19 ноември 2021 година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР