Том Круз се раздели с 36-годишната си руска приятелка Елсина

...
Том Круз се раздели с 36-годишната си руска приятелка Елсина
Коментари Харесай

Том Круз заряза булката от Русия: Сватба няма да има!

Том Круз се раздели с 36-годишната си съветска другарка Елсина Кайрова. Актьорът изненадващо постави завършек на връзката им и то тъкмо когато се заприказва, че към този момент й е изискал ръката.

Само преди няколко дни 61-годишният артист даже се срещна с децата й, без значение, че от години не е общувал с щерка си Сури.

И до момента в който другари на Том и Кейти разясняват, че артистът явно подценява щерка си, до момента в който показва обвързаност към децата на бъдещата си брачна половинка, и той изненада всички като постави завършек на връзката им.

Приятел на Том сподели пред кореспонденти, че артистът е този, който е поискал да приключи връзката си. Но макар разрива, той се пробва да поддържа положителни връзки с Елсина. Най-малкото, тъй като живеят в една и съща постройка в Лондон. И остават съседи.

" Би било жестоко да я зареже по подобен противен метод. Все отново живеят в една постройка, съседи са, ще се засичат даже и в асансьора. Но най-хубавото е, че посред им няма неприятни усеща. ", разкрива той.

За романса на звездата от " Мисията невъзможна " и съветската хубавица стартира да се приказва, откакто бяха видени дружно на празненство в Лондон в края на декември предходната година,  А очевидци разкриват, че купонът е бил тъкмо мястото, където Том и Елсина не се отделяли един от различен и показали бурни усеща.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР