Том Круз се е разделил с приятелката си, рускинята Елсина

...
Том Круз се е разделил с приятелката си, рускинята Елсина
Коментари Харесай

Том Круз заряза рускинята Елсина, след като се запозна с децата й от олигарха

Том Круз се е разделил с приятелката си, рускинята Елсина Хайрова, единствено няколко дни откакто се е срещнал с децата ѝ, написа Дейли мейл, цитира Факти.

61-годишният артист от " Топ Гън "  и 36-годишната някогашна брачна половинка на съветски олигарх се срещнаха за първи път предишния декември по време на празненство в Мейфеър.

Пътищата им обаче са се разделили единствено дни откакто той срещна децата ѝ.

Твърди се, че Том е " охладил романтиката ", само че желали да останат другари, тъй като живеят в еднакъв блок в Лондон.

" Да завършат нещата с неприятна нотка би било неудобно, в случай че се сблъскват един в различен в асансьора ", споделя източник на The Sun.

Елсина има наследник и щерка от предходния си брак с съветския олигарх и търговец на диаманти Дмитрий Цветков.

Елсина е щерка на Ринат Хайров, водещ съветски политик, чието положение се прави оценка на £5 милиарда и е непосредствен съдружник на президента Путин.

Двойката неотдавна участва на блестяща церемония вечеря в поддръжка на лондонската организация Air Ambulance Charity в петзвездния хотел Raffles, където принц Уилям беше почетен посетител.

Твърди се, тригодишната бракоразводна борба сред Елсина и Дмитрий му е коствала удивителните £150 милиона.

Източникът разкри, че двойката също е вечеряла уединено в редица извънредни лондонски заведения за хранене и също по този начин се е насладила на разходки дружно из Хайд парк, който е покрай дома на Елсина.

Елсина преди този момент е била омъжена за Димитрий, на 43 години, който твърди, че тяхната яростна тригодишна борба за бракоразвод му е коствала удивителните £150 милиона.

Пред MailOnline руснакът показа, че е похарчил £10 милиона за облекла и още £2 милиона за дамски чанти за нея по време на техния плевел 11-годишен брак.

„ Независимо с който и да е, Том Круз или някой различен, те би трябвало да са наясно, че тя харесва по-фините неща в живота и има безценен, и първокласен усет.

`Том би трябвало да държи очите и портфейла си необятно отворени. Щастлив съм за нея, искам ѝ всичко най-хубаво “.

Преди това Том беше женен за Кейти Холмс, 45, двамата имат щерка Сури, на 17 години.

Кейти подаде молба за бракоразвод през 2012 година, като получи цялостно настойничество над щерка им.

През 2020 година се говореше, че Том се среща с колежката си от „ Мисията невъзможна “, английската актриса Хейли Атуел, на 41 година

Сега тя е сгодена за музикалния продуцент Нед Волфганг Кели.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР