Том Круз представи филма си „Топ Гън: Маверик“ на фестивала

...
Том Круз представи филма си „Топ Гън: Маверик“ на фестивала
Коментари Харесай

Том Круз отказва да прави филми за стрийминга


Том Круз показа кино лентата си „ Топ Гън: Маверик “ на фестивала в Кан. В продължението на паметния екшън от 1986 година Том Круз се завръща в ролята на капитан Пийт Мичъл, именуван още Маверик. Филмът беше посрещнат с аплодисменти, а артистът получи почетна „ Златна палма “, само че Круз направи изненадващо известие за бъдещето на кино лентата – надали в миналото ще го забележим на някоя стрийминг платформа.

„ Това няма да се случи. Никога “, изрично съобщи той. „ Аз върша филми за огромния екран. “

Снимка: Getty Images


Том Круз разкри, че от време на време се дегизира и отива в киното, с цел да види по какъв начин хората ще реагират на филмите му. Това няма по какъв начин да стане, в случай че филмът се предлага в стрийминг платформа.

Снимка: Getty Images


През последните години платформи като „ Нетфликс “ станаха извънредно известни. Все повече огромни артисти и режисьори стартират да вършат филми, които излизат непосредствено на дребния екран. Същевременно огромни компании като Уорнър Брос и Дисни качват филмите си на платформите малко след премиерата им или даже в деня на премиерата.

Въпреки неодобрението му за стрийминг платформите, някои от филмите с том Круз Могат да бъдат открити и там. На LadyZone.bg може да видите, кои негови филми може да гледате вкъщи:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР