Том Круз отпразнува своя 60-ти рожден ден на пистата Силвърстоун,

...
Том Круз отпразнува своя 60-ти рожден ден на пистата Силвърстоун,
Коментари Харесай

Къде Том Круз отпразнува 60 г.?

Том Круз отпразнува своя 60-ти рожден ден на пистата " Силвърстоун ", по време на Гран при на Англия във Формула 1 в неделя. Звездата от " Top Gun " беше видян да се усмихва необятно, до момента в който поздравяваше почитатели и други ВИП посетители. Беше облечен повърхностно със светлосиня поло тениска, присъщите си авиаторски слънчеви очила и мрачен панталон. Медиите означиха, че е изглеждал все по този начин млад, както постоянно, написа life.dir.bg.

Други познати лица, присъстващи на събитието бяха Гордън Рамзи, Гери Халиуел, Киану Рийвс. Докато разговаряше с Мартин Брандъл за Sky Sports, Круз не се поколеба да изрази поддръжката си за английския първенец във Формула 1, когато обсъждаше надпреварата в неделя. " Винаги Луис. Той ми е страховит другар. Надявам се да има страховит ден ", сподели артистът.

Преди рождения си ден, в петък, Круз участва на концерта на Адел на " British Summer Time Hyde Park Festival " в Лондон. Натали Портман, Идрис Елба и актьорите от " Heartstopper " също бяха в публиката.

Хората си вършиха селфита с него. Говори се, че Том бил в компанията на мистериозна брюнетка.

Миналата седмица той беше сниман на концерта на " The Eagles ". Почитатели го спираха за фотография и в неделя, на Формула 1.

По-рано тази седмица новият филм на Круз, " Top Gun: Маверик ", мина границата от 1 милиард $ в световния бокс офис, съгласно Variety. Това стана първият от филмите на Круз, който доближи редкия крайъгълен камък, като идващият му максимален световен приход беше " Мисията невъзможна - Fallout " от 2018 година, който направи 791,1 милиона $.

Според докладите на " Box Office Mojo ", " Top Gun: Маверик " към този момент е измежду 50-те най-хубави кино лентата на всички времена във връзка с представянето в боксофиса. Всеки от първите 5 кино лентата в листата завоюва над 2 милиарда $. Най-високият, " Аватар " от 2009 година, направи 2,8 милиарда $ - и ще добави към тази сума, когато бъде пуснат по кината с продължението през декември.

" На всички филми, които излизат, на всички студиа и на всички разпространители: поздравления. На публиката: благодарим ви, че се осмелихте да излезете и ни позволихте да ви забавляваме. Ще се забележим във филмите ", написа Круз в Туитър в понеделник.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР