Том Круз определено не изглежда като филмова звезда извън снимачната

...
Том Круз определено не изглежда като филмова звезда извън снимачната
Коментари Харесай

Нищо общо с филмова звезда! Том Круз смути с нова визия

Том Круз несъмнено не наподобява като кино звезда отвън снимачната площадка. Актьорът се появи по време експресен полет от Флорида и несъмнено изглеждаше много озадачаващо. Круз не приличаше на суперзвездата от поредицата " Мисията невъзможна ", а на средностатистически мъж, на 60 години. Актьорът изненада с мазна коса, отпуснато лице и някои други черти, които по принцип се старае да скрие с шапка или грим.

Звездата даже изглеждаше леко напълнял и с прошарена коса, защото явно не беше могъл да отиде на коафьор в бързината да напусне щата Флорида около урагана Милтън. Той поръча частен хеликоптер, който да го води до друга дестинация, където да бъде в сигурност по време на бедствието.

Том не разрешава да го снимат отвън кадър и папараците рядко могат да го видят без грим. Този път артистът изглеждаше изтощен, с торбички под очите и очевидно смущаващо обезпокоен поради бедствието.
 
Круз минава за един от най-суетните артисти в Лос Анджелис и е прочут с множеството си корекции, както и с навика да си боядисва косата. Освен това звездата от " Мисията невъзможна " държи постоянно да наподобява добре, когато е пред камерите. Без значение дали е на фотоси, или е излязъл на пазар. Появата му във тип, който наподобява смущаващо, провокира много мнения в мрежата, че очевидно не е имал време да посети фризьора и козметика си. Така или другояче, това е един от редките случаи, в които имаме опция да забележим, по какъв начин наподобява звездата в действителност.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР