Том Круз е сред най-популярните и високоплатени актьори в Холивуд.

...
Том Круз е сред най-популярните и високоплатени актьори в Холивуд.
Коментари Харесай

Случайност или не: МИСТЕРИЯТА зад браковете и разводите на Том Круз

Том Круз е измежду най-популярните и високоплатени артисти в Холивуд. Актьорът, който навърши 60 години на 3 юли тази година, неотдавна възроди една от най-популярните ленти със свое присъединяване – „ Топ Гън “. Продължението на кино лентата от 1986 година даже прескочи границата от 1 милиард $ в международните продажби на билети и се трансформира в най-успешния филм в 40-годишната кариера на Круз. „ Топ Гън: Маверик “ е и най-касовият филм за 2022 година досега.

Оказва се, че Том Круз е забавен на публиката освен поради харизмата си на екрана и каскадьорските си умения. От години обществено се разясняват и персоналният живот на звездата, както и някои странни съвпадения, свързани с браковете му. Освен това Круз е член на спорната Църква на сциентологията, религиозна група, постоянно упреквана, че е рисков фетиш и манипулативен бизнес за облага от известни и богати персони.

Наблюдателни почитатели са забелязали чудноват модел, който Том Круз като че ли следва през всичките си три брака и последвалите разводи. Повече за мистериите към персоналния живот на звездата описваме в галерията:

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР