Том Круз е сред любимците на Холивуд, а младоликият му

...
Том Круз е сред любимците на Холивуд, а младоликият му
Коментари Харесай

Том Круз подмладява лицето си с птичи изпражнения

Том Круз е измежду любимците на Холивуд, а младоликият му и незагиващ тип е тематика на спекулации и догадки пред последните години. 

 

Според някои 60-годишният артист е прибегнал към естетични корекции и че е почнал да прекалява с инжектирането на ботокс в лицето, с цел да " резервира младостта ". Анонимен източник обаче, който е непосредствен до обкръжението на артиста, отхвърли той да прибягва към сходни средства и означи, че с цел да наподобява млад, Круз се доверява на напълно разнообразни процедури. 

 

„ Том не си прави ботокс или интервенции, само че обръща огромно внимание на всички нови естествени лекувания. Наскоро той стартира да опитва с отнасяне с птичи изпражнения, по-специално с такива на славей, което му беше предложено от холивудски другар, и резултатите са фантастични “, разкрива източникът пред HuffPost.

 

„ Том не счита, че маската с птичи изпражнения е необичайно лекуване. Всъщност той показва, че има доста по-луди и необикновени моди за хубост “, прибавя източникът.

 

Освен Круз, на процедурите са се подложили още Дейвид и Виктория Бекъм. В тази връзка известният американски кожен лекар Шизука Бърнстейн отбелязва, че „ изпражненията от славей работят като ексфолиант, който отстранява замърсяванията и придава искра “.

Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР