Том Круз е готов да тества уменията си на пилот

...
Том Круз е готов да тества уменията си на пилот
Коментари Харесай

Том Круз иска да снима следващия си филм в космоса

Том Круз е подготвен да тества уменията си на водач на изтребител на по-високо равнище като излети в космоса, с цел да снима идващия си филм.

Звездата от " Top Gun " удиви публиката по света с гения си да лети със аероплан в продължението на касовия шлагер от 1986 година, " Top Gun: Маверик " през лятото. Сега артистът от " Мисията невъзможна ", който е фамозен с това, че самичък извършва всичките си каскади, желае да води нещата даже по-далеч от " рисковата зона ", като се насочи чак до открития космос, с цел да снима филм, оповестява " Daily Mail ".

Въпреки че сме привикнали да виждаме артиста да виси от стената на небостъргач, да катери канара, да се движи през трафика или да се лети в небето с изтребител, този финален негов проект може да промени статуса му на интернационална суперзвезда.

Твърди се, че Том договаря с " Universal Films Entertainment Group ", с цел да се опита да обезпечи договорка, която ще го прати към Международната галактическа станция дружно с всички други членове на актьорския състав и екипа.

Успехът на филмите " Top Gun ", които в този момент надвишиха 700 милиона $ в боксофиса на страната и колосалните 1,4 милиарда $ в международен мащаб, помогнаха на Том да сътвори предпоставки за идващото му огромно кино премеждие.

" Universal " също наподобява имат предпочитание да се впуснат в междугалактическо пътешестване с Том, откакто ръководителят на компанията Дона Лангли удостовери, че желаят да основат нещо отвън този свят.

Тя сподели: " Мисля, че Том Круз като ни води в космоса, той води света в космоса. Това е проектът. Имаме страховит план в развой на разработка с Том. Полет с ракета до галактическата станция и стартира екшъна ".

Подробностите за сюжета също бяха разисквани, като филмът звучи като типичното научно-фантастично преживяване, което феновете на киното и този род, ще харесат.

Изглежда, че планът ще получи зелена светлина от филмовото студио, а почитателите на " Top Gun " се надяват звездата от Майлс Телър да се причисли към Том в неговото междугалактическо пътешестване, откакто харесаха екранна химия сред дуото в " Топ Гън: Маверик ". Счита се, че концепцията на кино лентата е по какъв начин човек от земята ще излети в космоса, " с цел да избави ситуацията ".

Цялата идея е новаторска и Том ще стане освен първият артист, снимал филм в космоса, само че и първият, който ще излезе и направи същинска разходка в открития космос, съобщи dir.bg.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР