Том Холанд със сигурност трябва да благодари на ролята си

...
Том Холанд със сигурност трябва да благодари на ролята си
Коментари Харесай

Супергероят, който Джо Джонас е можело да изиграе

Том Холанд сигурно би трябвало да благодари на ролята си на Спайдърмен за летящия старт на кариерата си. Но след " Спайдърмен: Няма път към дома " не е ясно какво ще бъде бъдещето на героя и артиста в киновселената на Marvel.

Има клюки, че Холанд ще подпише нов контракт с Marvel, само че нищо не е публично оповестено към момента и можем единствено да се чудим какво тъкмо ще се случи. Но на фона на тази неизясненост идва едно изявление на Джо Джонас, което малко ни озадачи.

Освен към музиката, Джонас има афинитет и към киното, като зад тила си има няколко кино лентата, в които се е снимал. Пред Variety споделя, че към момента има функции, за които се е явявал на кастинг и доста е желал да получи, само че в последна сметка не е.

С изненада научаваме, че една от тях е тази на Спайдърмен. Оказва се, че Джо Джонас е бил измежду главните претенденти за ролята на Питър Паркър в двата режисирани кино лентата от Марк Уеб за " Невероятният Спайдърмен ". Първият се завъртя по кината през 2012 година, а вторият през 2014 година

Джонас споделя, че въпреки доста да е желал да бъде Спайдърмен, счита, че Андрю Гарфийлд, който в последна сметка я получи, се е справил ужасно. В изявлението изпълнителят не отхвърля концепцията в бъдеще да го забележим на екран дружно със брачната половинка му Софи Търнър. Но с цел да се случи това, би трябвало да се появи верният план и сюжети.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР