Том Холанд и Зендая не скриха любовта си на червения

...
Том Холанд и Зендая не скриха любовта си на червения
Коментари Харесай

Зендая, Том Холанд и още от звездите на премиерата на “Spider-man: No Way Home”

Том Холанд и Зендая не скриха любовта си на аления килим.

Вчера в Лос Анджелис бе огромната премиера на дълго чакания филм “Spider-man: No Way Home ” – последния от трилогията за супергероя, в чиято роля влиза Том Холанд.

Както се очакваше, на аления килим не липсваха запаметяващи се моменти. Зендая още веднъж показва ужасно възприятие за жанр и съумя да вмъкне детайл от света на “Спайдър-мен ” в тоалета си. За мотива тя облече особено основана за нея рокля от Maison Valentino, която основава резултат като че ли по цялото тяло на актрисата се спуска черна паяжина. Дръзкият модел бе в физически цвят и с доста изрязано деколте и цепка на крайници, тъй че бе меко казано секси. Роклята Зендая комбинира с токчета Louboutin и маска.

 Зендая, Том Холанд и още от звездите на премиерата на

Този път стилистът на Зендая, Лоу Роуч, облече и Том Холанд. Актьорът бе съчетал цветово тоалета и с този на приятелката си и облече костюм от Prada със сако с двуредово закопчаване. Неговите обувки също бяха Louboutin.

Сред другите присъстващи на събитието бяха Бенедикт Къмбърбач, съпроводен от брачната половинка си, Софи Хънтър, както и Джейкъб Баталон и Уилем Дефо.

Вижте фотоси от техните визии и тези на другите посетители на събитието в галерията.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР