Том Хендерсън, известен инсайдър за гейм индустрията, чиято вътрешна информация,

...
Том Хендерсън, известен инсайдър за гейм индустрията, чиято вътрешна информация,
Коментари Харесай

Слух: Ubisoft работят по продължение на Immortals Fenyx Rising и нов Prince of Persia

Том Хендерсън, прочут инсайдър за гейм промишлеността, чиято вътрешна информация, която разгласява постоянно се оказва вярна, за доста заглавия, които Ubisoft приготвя, като някои от тях към момента не са обявени публично от студиото.

Първото от тях е продължение на Immortals Fenyx Rising. Приключенската игра, основаваща се на детайли от старогръцката митология, излезе преди две години и се одобри извънредно добре от геймърите. Заглавието беше образец за едни от тези дребни странични планове на Ubisoft, които постоянно се оказват непредвиден триумф за студиото. Изглежда, че точно подобен е случая с Immortals Fenyx Rising и положителния банкет на играта е предизвикало разработчикът да стартира работа по продължение на играта.

„За да избегнат опцията анонсът на играта да бъде помрачен от конкуренцията, събитието е било планувано да се състои преди провеждането на тазгодишния Е3. Само че скорошните международни събития са осуетили тези планове“, написа Хендерсън от страниците на Xfire.

Що се отнася до дълго чаканото пиратско премеждие Skull & Bones, Хендерсън написа, че играта ще е мултиплейърно прекарване с фокус над борбите с кораби и без наземни сражения. По отношение на играта по „Аватар“ – Avatar: Frontiers of Pandora – то Ubisoft към този момент разпраща предложения за проби на играта към външни QA екипи и е основан нов филмов откъс, който следва да бъде показан.

През май предходната година, студиото разкри безвъзмездна игра от света на The Division с името. Според Хендерсън, работата по играта върви по проект и излизането ѝ може да се реализира в идващите няколко месеца.

В началото на февруари, Джейсън Шрайър от Bloomberg написа за Assassin’s Creed Rift. Слухът посочваше по-малка игра от Valhalla или Odyssey, по която Ubisoft работят. Проектът ще се концентрира над Басим от Assassin’s Creed Valhalla и е била предвиждана, като допълнение за играта, само че студиото е взело решение да я разгласява като независимо заглавие с необятен фокус над стелт детайлите. Според Хендерсън Rift ще излезе при започване на идната година, до момента в който идната огромна игра от поредицата – 2024/2025. За последната, Хендерсън разкрива, че това ще е най-амбициозната игра от сериите за асасина, в която „Анимус“ ще играе централна роля, спомагайки за придвижването на играчите през другите столетия.

В края на предходната година, Ubisoft Ghost Recon Frontline, безвъзмездна игра от света на Том Кланси, която показва Battle Royale упоритостите на издателя. Проведените закрити проби не дадоха мечтан за студиото резултат, като голям брой мнения в Мрежата подлагат на критика заглавието, като неоригинално. Според информация на Хендерсън, Frontline щяла да е стъпването на Ubisoft на NFT сцената и пробна площадка за следващата мода, преследвана от огромните издатели.

Както знаете, преди две години Ubisoft анонсира модифицирана версия на Prince of Persia: Sands of Time. Според клюки, играта, която се създава от индийското поделение на Ubisoft, си има своите проблеми, само че тя върви към премиерата си. Преди нея обаче, написа Хендерсън, студиото ще разгласява друга игра от света на Prince of Persia, която занапред следва да бъде обявена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР