Том Ханкс призова мъжете да се снишат малко и да

...
Том Ханкс призова мъжете да се снишат малко и да
Коментари Харесай

Том Ханкс: Мъжете да се снишат малко и да позволят на жените да бъдат чути

Том Ханкс прикани мъжете да се снишат малко и да разрешат на дамите да бъдат чути. Повод за апела му е абсурдът с продуцента Харви Уейнстейн, за който се оказа, че е тормозил полово съвсем всяка актриса, с която е работил.

След като няколко дами се престрашиха да приказват обществено за издевателствата му, последва вълна от самопризнания, които до този миг са близо 40 - за полови похищения, а три от тях за изнасилвания.

Това предизвика доста дами да разкрият, че са имали извънредно травматични прекарвания с представители на мощния пол, които са се възползвали от позицията и поста си.

" Това е повратна точка. Името на Уейнстейн ще се трансформира в съществително, глагол, нарицателно. Той е идентификатор за положението на обществото ни, за битието ни. И в тази шумна полемика би трябвало да създадем къса пауза, с цел да чуем дамите. ", споделя Ханкс.

" Може би всички мъже, в това число и аз, би трябвало да се снишим, да отстъпим, да млъкнем за малко и да позволим на дамите да бъдат чути. Няма потребност ние да обясняваме, да преследваме, да разясняваме, да пазиме. Познавам всички тези 40 дами и 100 % от тях би трябвало да бъдат чути ", съобщи в изявление Том Ханкс, представен от Eva.bg.

" Би било много неуместно да твърдим, че това се случва единствено в Холивуд. Аз също виждам " Момчетата от Медисън авеню " - сигурно сходни неща могат да се кажат и за сферата на рекламата. Вижте и политическата сцена - какъв брой секс абсурда избухнаха и там ", сподели още Ханкс.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР