Том Ханкс не е просто много успешен актьор. Той е

...
Том Ханкс не е просто много успешен актьор. Той е
Коментари Харесай

Великите любовни истории: Toм Ханкс и Рита Уилсън – теория и практика на любовта

Том Ханкс не е просто доста сполучлив артист. Той е институция. Не се съмняваме, че може да изиграе всичко – от борче до господ. Харесваме го във всичките му превъплъщения – и като обречен на смърт от СПИН юрист, който се бори за човешките си права, и като уединен татко в Сиатъл, който сън не го лови, и като чудноват философ-маратонец, и като затънал на летището в Ню Йорк източноевропеец… Но може би една от най-главните и значими функции, които Ханкс играе към този момент 32 години, е тази на обичащ и лоялен брачен партньор на Рита Уилсън. А това е брачно дългоденствие, което не се среща всеки ден в Холивуд!

В изявление от 2016 година пред списание People Уилсън открехва завесата на фамилния им живот: “Понякога просто си седим на дивана и си приказваме. Дори без да го апелирам, той ми разтрива гърба или стъпалата. Такъв си е Том – просто е страховит. ”

И й имаме вяра, че е тъкмо по този начин!

 gettyimages-1200631782-594x594

Случвало ли ви се е да се сетите, че в действителност сте виждали своята половинка доста преди да се запознаете с нея? По време на премиерата на “Моята огромна луда гръцка женитба – 2 ” през 2016 година Ханкс прави ненадейно изявление.: “През 1972 година бях на посетители у един другар, а по малкия екран вървеше сериалът The Brady Bunch. Имаше една дългокоса клакьорка, Пат Конуей се споделяше, която незабавно ми хвана окото. Спомням си, че си помислих, че е доста сладка. Разбира се, тогава нямаше по какъв начин да знам, че виждам на дребния екран бъдещата си брачна половинка Рита. ”

Истинската им първа намира се случва девет години по-късно, на снимачната площадка на сериала Bosom Buddies, в един от епизодите на който Уилсън е поканена като гост-звезда. По това време Ханкс е женен за Саманта Люис, с която са гаджета още от деца, и даже е татко на две деца. Ханкс си спомня: “Бях доста млад, когато се родиха хлапетата. Тогава обаче си мислех, че животът ми се развива по естествения метод. И тъй като на двайсет и малко към този момент бях татко, се стараех да бъда виновен – не пушех трева, не вземах опиати, пийвах умерено, лягах си в 10… Правилата бяха доста, а аз обичам да последвам разпоредбите. И когато станах на 27-28, към този момент се бях научил да различавам същинските неща. Това е възраст, на която срещаш някой различен и си казваш: Ето, това е то! ”

Когато през 1984 година Ханкс и Уилсън още веднъж се срещат по време на фотосите за кино лентата Volunteers, се получава тъкмо обстановката “Това е то! ” Двамата артисти стартират да си хвърлят “белтъци ” и скоро привличането посред им към този момент не е може да остане прикрито от никого. Първата им публична поява като двойка е през 1986-а. На идната година Ханкс завърши развода си със Саманта и на 30 август 1988 година се дами за Уилсън. Както си е естественият начин…

 gettyimages-1205166916-594x594

Дългогодишният триумф на връзката им самият Ханкс отдава най-много на точното време – когато се срещат и влюбват, и двамата към този момент са задоволително зрели и знаят какво желаят от живота. “И не, любовта ни не е някаква магия, както я показват по филмите. Бракът от време на време е дребен пъкъл. Но и двамата знаем, че без значение какво се случва, постоянно ще можем да разчитаме един на различен и по този начин ще преодоляваме компликациите. ”

И да, ще има подобен миг в живота на фамилията, когато съпрузите ще би трябвало да активизират всичките си сили, с цел да се оправят с връхлетялата ги неволя, само че до момента в който това се случи, ще минат доста години.

Първото дете на двойката, Честър, се ражда на 4 август 1990 година в Лос Анджелис. Днес 29-годишният Чет върви решително по стъпките на сполучливите си родители. Освен че се изявява като артист, русокосият и синеок Чет обича да… рапира. Рап псевдонимът му е Чет Хейз. На доста от фотосите си в Инстаграм той театралничи гол до кръста, гордо демонстрирайки татуировките, покриващи торса и ръцете му. В юношеските си години Чет има съществени проблеми с дрогата, само че от 2016-а е “чист като сълза ”.

 gettyimages-1200669697-594x594

Вторият наследник на Ханкс и Уилсън, Труман Тиодор Ханкс, се появява на бял свят на 29 декември 1995 година За разлика от батко си, той не демонстрира и грам интерес към актьорската или музикална специалност. Силата му е в математиката и техническите науки. Изявява се като фотограф и Adobe илюстратор. Пада си по хокей и баскетбол. Запитан какви са връзките му с членовете на фамилията, той дава отговор, че е непосредствен с брат си Чет, въпреки че като деца постоянно са се карали и даже са стигали до пердах. За разлика от Чет обаче, Труман е доста затворен човек и държи хората настрани от персоналния си живот. Страницата му в Инстаграм не е публично притежание, а самият той рядко качва фотоси, на които е с Том Ханкс, тъй като не желае да бъде асоцииран единствено като негов наследник.

Но да се върнем на известните мама и баща. 1994-а е знаменателна за Том Ханкс, тъй като това е годината, в която печели първия си “Оскар “ за “Филаделфия ”. В благодарствената си тирада не пропуща да се изясни в обич на Рита: “Нямаше да бъда през днешния ден тук, в случай че не беше несломимата обич, която не Брус Спрингстийн, а Нийл Янг възпя. А аз имам такава обич в лицето на обичаната, която ми даде да схвана какво е парадайс на земята. ”

Ханкс е влезнал в печеливша серия, тъй като на идната година отново му се пада “Оскар ” от холивудската лотария – този път за “Форст Гъмп ”. И още веднъж възвеличава Рита. “Имам жена, която всеки ден ме учи какво е любовта. Това, което ме прави друг, е, че аз обличам в думи това, което усещам. Други на мое място биха се пробвали да избегнат сладникавите изявления, само че не и аз. Обичам да се майтапя, че речите ми са персонални моменти, които споделям с милиони хора по света. ”

През същата година Том, Рита и режисьорът на “Аполо 13 ” са поканени да се срещнат персонално с принцеса Даяна, която е удостоила с наличието си премиерата на кино лентата в Лондон. През юли 1998 година Ханкс е овековечен със звезда на “Алеята на славата ” е Ел Ей.

 gettyimages-1188321507-594x594

През 2002 година звездната двойка още веднъж работи дружно, само че този път сплотява старания в продуцирането на “Моята огромна луда гръцка женитба – 2 ”. През същата година Ханкс получава премията за цялостни заслуги на Американския кино институт. Журналистите употребяват случая за стотен път да го попитат каква е тайната на сполучливия им брак. “Иска ми се да имаше такава, единствено че няма. Ние просто доста се харесваме. И един съвет от мен: Не се женете преди да навършите 30! ”

Явно двойката са любимци на британското кралско семейство, тъй като през 2011-а са поканени на вечеря в Бъкингамския замък по случай визитата на президента Обама в страната, на която персонално са приветствани от кралица Елизабет.

През идната година имат доста мотиви за празнуване. Том отнася шест награди “Грами ” като продуцент на сериала на HBO “Промяна в играта ”, а Рита записва солов албум, озаглавен AM/FM. Двойката наподобява е навлязла в плодороден интервал на фамилен и професионален разцвет.

Рита: “Спомням си един миг, когато с Том стояхме на ъгъла на 57-а улица и 5-о авеню в Ню Йорк, държахме се за ръце и чакахме да светне зелено. Тогава той ме погледна и сподели, ‘Искам да знаеш, че в никакъв случай няма да ти се наложи да променяш каквото и да е у себе си, с цел да бъдеш с мен.’ И тогава почувствах по какъв начин любовта минава през цялото ми тяло безусловно като ток. ”

 gettyimages-1197782965-594x594

През пролетта на 2015-а Рита играе в новата режисура на Бродуей “Риба в тъмното ”. През април обаче ненадейно афишира, че е излязла в болничен. Причината: би трябвало да се подложи на двустранна масектомия като част от лекуването на рак на гърдата. За благополучие лекарите “хващат ” болестта рано и Уилсън съумява да пребори рака, само че все пак фамилията минава през доста тежки моменти. “Направо бях изумена от грижите, които Том полагаше ежечасно за мен, “ спомня си Рита. “Мога да кажа, че това тестване ни сближи още повече. ” Още на идната година актрисата-певица потегля на турне, с цел да промотира новия си албум. Придружава я цялото семейство. От щат на щат и от град на град. Никога не са били по-щастливи!

Ето в резюме какво се случва в живота на холивудската двойка, откогато Рита е публично в ремисия. Тя издава общо три албума и продуцира няколко кино лентата, в това число продължението на мюзикъла “Мама мия! ”. Том играе във филми, на които е и продуцент: “Съли: Чудото на Хъдсън ”, “Вестник на властта ” и най-скорошния “Хубав ден в квартала ”.

През 2019 година Рита Уилсън се снабдява със лична звезда на славата. В речта си във връзка събитието брачният партньор й споделя: “Тя е постигнала толкоз неща в живота си, с които да се гордее, че ние можем единствено й завиждаме. ”

Ние пък завиждаме на Том и Рита, че са се намерили, влюбили са се и не престават да се обичат към този момент 32 години.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР