Том Ханкс кара Scion XB за 18 675 долара, Том

...
Том Ханкс кара Scion XB за 18 675 долара, Том
Коментари Харесай

Звездите от Холивуд и любимите им марки автомобили

Том Ханкс кара Scion XB за 18 675 $, Том Круз събира погледите на минувачите с Bugatti Veyron за $1,7 млн. 

От суперавтомобили до бюджетни класики - филмовите звезди, които всички познаваме, постоянно се оказват непредвидените рекламни лица на избрани коли. " Марица " събра обичаните возила на някои от най-големите имена в Холивуд. 

Том Круз - Bugatti Veyron (цена 1,7 млн. долара)



Един от най-популярните артисти на планетата е почитател на бързите коли и мотоциклети. Състоянието на звездата на " Мисия невъзможна " се прави оценка на 570 млн. $, тъй че той може да си разреши всичко. А най-ценната облага в гаража му е Bugatti Veyron за 1,7 млн. $.

Клинт Ийстууд - GMC Typhoon (30 000 долара)



Въпреки сполучливата си кариера и сериозна банкова сметка, именитият артист, режисьор, продуцент и музикант избира по-скромни транспортни средства. Всекидневно Ийстуд се вози на GMC Typhoon за 30 000 $, което не е типично за милионер. Вероятно, това се дължи и на сериозната му възраст - 88 години.

Джейсън Момоа - Cadillac (16 070 долара)



Американският артист взе участие в редица сполучливи планове през последните години, което го изстреля на върха. Ролите му в " Аквамен " и поредицата от филми по комикса, донесоха милиони на Момоа, които той влага в сбирка от ретроавтомобили. Затова и постоянно може да бъде забелязан зад кормилото на розов Cadillac, който самият той назовава " Бернадет ". Другите две машини, които постоянно употребява, са Land Rover Defender Series 3 и мотоциклет Harley Davidson.

Леонардо ди Каприо - Fisker Karma Hybrid (135 000 долара)



Леонардо ди Каприо сигурно е измежду най-хубавите артисти на нашата епоха, само че също така е и гневен бранител на околната среда. Това е повода да залага на коли с ниски нездравословни излъчвания, като има Tesla Roadster и Fisker Karma Hybrid. Любопитното е, че салоните на двете коли също са от екологични материали.

Робърт Редфорд - Porsche 904 GTS от 1964 година (1,6 млн. долара)



Въпреки че към този момент е на 82 години, артистът продължава да води деен метод на живот и е образец за младите във филмовата промишленост. Редфорд обича колите и е горделив притежател на Porsche 904 GTS от 1964 година Това е класическа спортна кола, която, с изключение на всичко друго, е и отлична инвестиция, защото цената  <210> ще продължава да пораства.

Лейди Гага - Audi R8 (165 000 долара)



Ексцентричната и доста надарена певица мъчно може да бъде обвързвана със спортна кола. Любопитното е, че до неотдавна Лейди Гага предпочиташе да бъде возена от водач в някоя от първокласните си машини - тя има Lincoln Continental или Rolls Royce Phantom. Явно хората в действителност се трансформират и в последно време певицата постоянно може да бъде забелязана сама да ръководи своето Audi R8.

Ричард Гиър - Audi RS6 (60 000 долара)



Актьорът, продуцент и бранител на човешките права, който е натрупал над 100 млн. $ в кариерата си, е измежду феновете на първокласни коли. В гаража му има няколко коли, като последната е Audi RS6, за което похарчи 60 000 $.

Том Ханкс - Scion XB (18 675 долара)



Том Ханкс може да е спечелил над 350 млн. $ от присъединяване си в разнообразни филми, само че несъмнено не обявява благосъстоянието си, като това се отнася и за колите му. Носителят на " Оскар " го дава непретенциозно и сега кара Scion XB, който коства по-малко от 19 000 $ като чисто нов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР