Том Ханкс изненада булка пред хотел в Питсбърг, като позира

...
Том Ханкс изненада булка пред хотел в Питсбърг, като позира
Коментари Харесай

Том Ханкс се появи изненадващо на сватба, позира с булката

Том Ханкс изненада младоженка пред хотел в Питсбърг, като театралничи щастливо с нея.

Актьорът сервира на булката изненадата на живота ѝ като я помоли да се снима с него. " Той сподели нещо от рода на: " Здравейте, аз съм Том Ханкс. Искам да се фотографирам с вас. Веднага замръзнах, огледах се, не знаех какво да върша ", споделя младата жена пред локална медия.

Грейс Гуолтни споделя, че 65-годишният артист се доближил до тях пред хотел Fairmont в центъра на Питсбърг, когато тя и шаферките ѝ се готвели да тръгнат за церемонията. " Всички полудяхме! Шаферките слязоха от лимузината, той театралничи с тях и по-късно поздрави всички. Беше толкоз занимателно, описа сватбеният фотограф Рейчъл Роуланд .
 

— Entertainment Weekly (@EW)
" Започна да ми приказва и ми споделя: " Ти си толкоз красива. Толкова съм благополучен за теб ". Той ми говореше на ухото... мислех си за " История на играчките ", добави булката през смях. В друго изявление фотографът споделя, че Том Ханкс е бил " тъкмо толкоз прелестен и обаятелен, колкото си представяте ", и разкрива, че брачната половинка му Рита Уилсън, която също е участвала, " също се е снимала ".

— Mike Sington (@MikeSington)

Булката била толкоз прелестно сюрпризирана от срещата , че не могла да се въздържи да не опише за случилото се на колегата си Люк малко преди сватбата им.
 

— TODAY (@TODAYshow)
" Имахме миг преди церемонията, в който се държахме за ръце, тил до тил, тъй че не можехме да се виждаме ", разкрива Грейс Гуолтни. " Люк, преди малко се срещнах с Том Ханкс ", е споделила тя.

Двукратният притежател на " Оскар " не за първи път взе участие в фотоси със съпрузи. През октомври предходната година той изненадва двойка, която преди малко си е споделила " да " на плажа в Санта Моника, Лос Анджелис.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР