Том Форд представи колекцията си за пролетно летния сезон на

...
Том Форд представи колекцията си за пролетно летния сезон на
Коментари Харесай

Том Форд представи колекция, вдъхновена от 80-те

Том Форд показа сбирката си за пролетно летния сезон на 2023 година. Линията на дизайнера е въодушевена от 80-те години на предишния век.

Моделите бяха подготвени да купонясват в типичния за тези времена жанр. Те минаха по блестящо осветения подиум с буйни коси, диско каубойки и голям брой пайети.

Том Форд съчетава къси кадифени къси панталони с якета в блестящо алено и синьо, изпъстрени с цветя, листа, пеперуди и ресни. Бюстиетата са транспарантни, а панталоните най-вече в сребристо-златистата гама.

Многоцветни приложения от сърца и звезди украсяваха някои от тоалетите, а част от моделите носеха лъскави високи ботуши на невисок ток, подготвени да танцуват цяла нощ.

Дизайнерът дава хрумвания и за афтърпартито: нищожно черно долни дрехи, съчетано с колоритни якета с пайети.

За край Том Форд бе избрал секси рокли с пайети, показани от Бела и Джиджи Хадид под звуците на " Time " на Фреди Мъркюри. Творенията на дизайнера са с надълбоко изрязани цепки. Булката също блестеше в златисто със също толкоз блестящ букет.

Специален посетител на дефилето беше Мадона, съпроводена от щерка си Лурдес Леон, а измежду публиката бяха още Крис Рок, Никол Ричи и Кейти Холмс.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР