Том Джоунс ще има концерт на 19 юни в зала

...
Том Джоунс ще има концерт на 19 юни в зала
Коментари Харесай

Световно турне: Том Джоунс идва в НДК

Том Джоунс ще има концерт на 19 юни в зала 1 на НДК, оповестяват уредниците от Fest Team и Live Nation. Събитието е част от международното турне Аges and Stages.

С кариера, продължаваща повече от шест десетилетия, уелският реализатор е считан за един от най-великите артисти на всички времена, продал над 100 милиона плочи и получил голям брой награди.

Макар да е добре прочут с шлагери като Sex Bomb, Delilah, Mama Told Me Not to Come, Green, Green Grass of Home, които се знаят наизуст от няколко генерации меломани, той е на първо място разнороден реализатор с същинска темп енд блус душа, разясняват уредниците.

Кариерата му е изпълнена с многочислени оценки и самопризнания, в това число скъпото рицарско звание от кралица Елизабет Втора през 2006 година, голям брой награди BRIT, премия Silver Clef, влиятелната премия на Music Industry Trusts и премия Hitmaker от " Залата на славата на създателите на песни в Съединени американски щати ".

Том Джоунс взе участие и във кино продукции- като Mars Attacks на Тим Бъртън и Playhouse Presents: King of The Teds за Sky Arts.

Наред с турнетата и новите записи Джоунс продължава да бъде и деен състезател в промишлеността като дълготраен треньор на The Voice UK и като скъп участник в разнообразни събития и излъчвания като 25-ата годишнина на MusiCares и премиите " Грами ", както и доста други за благотворителни дела.

Автобиографията му Over The Top And Back е бестселър, а издаденият през 2021 година албум Surrounded By Time го направи най-възрастния артист, заемащ място номер 1 в класацията за публични албуми на Обединеното кралство с албум с нов материал, изпреварвайки Боб Дилън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР