Том Брейди не успя да впечатли с изявите си в

...
Том Брейди не успя да впечатли с изявите си в
Коментари Харесай

Том Брейди започна 23-ия си сезон в NFL по подобаващ начин

Том Брейди не съумя да впечатли с изявите си в своя първи дуел от 23-та си акция в NFL, само че Тампа Бей Бъканиърс надделя Далас Каубойс с 19:3 в Тексас. Седемкратният притежател на Супер Боул бе сакнат два пъти и хвърли един кръстосан пас в мач, който бе доминиран от отбраните на двата тима.

Разочароващата нощ за „ каубоите “ завърши още по-лошо, когато куотърбекът на тима Дак Прескот напусна в края на последната четвърт с контузия на хвърлящата ръка. Собственикът на Далас Джери Джоунс показа, че играчът ще се подложи на интервенция и ще пропусне няколко седмици.

„ Трябва да почистим доста неща. Но е ужасно да спечелим в откриващата вечер и ни чака още доста футбол “, разяснява Брейди след проблемите на Бъкс да стигнат до ендзоната.

В други мачове, Минесота Вайкингс надделя Грийн Бей Пакърс, където играе настоящият притежател на наградата за Най-полезен състезател в Лигата, с 23-7 в дебюта на старши треньора Кевин О‘Конъл. Рисийвърът на „ викингите “ Джъстин Джеферсън приключи с впечатляващите 184 рисийвинг ярда и два тъчдауна за успеха. Роджърс изпита усложнения в отсъствието на уайд рисийвъра Давонте Адамс, който пое в посока Лас Вегас Рейдърс. Серията на Роджърс от 38 следващи сполучливи подавания без секване против противници оте НФК Север видя своя край с помощта на Харисън Смит. Куотърбекът на Канзас Сити Чийфс Патрик Хоумс пък нямаше проблеми в първия мач без рисийвъра Тайрик Хил, който мина в Маями Долфинс, хвърляйки за 360 ярда и пет тъчдауна при безапелационния триумф над Кардиналс с 44-21 в Аризона.

Питсбърг Стийлърс надигра миналогодишния финалист в Супер Боул Синсинати Бенгалс с 23-20, до момента в който срещата сред Хюстън Тексънс и Индианаполис приключи при тъждество 20-20, откакто и двата тима не съумяха да се разпишат при две притежания в продължението. Ню Орлиънс Сейнтс навакса пасив от 16 точки в последната четвърт, с цел да надвие Атланта Фалкънс с 27-26, до момента в който Кейд Йорк означи победния фийлд гол при осем оставащи секунди за триумфа на Кливланд Браунс над Каролина Пантърс с 26-24. В Нашвил Ню Йорк Джайънтс победиха Тенеси Тайтънс с 21-20.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР