Том Брейди може и да има два провалени брака, но

...
Том Брейди може и да има два провалени брака, но
Коментари Харесай

Лош баща ли е Том Брейди

Том Брейди може и да има два провалени брака, само че безспорно едно от хубавите неща, произлезли от тях, са децата му. Най-голямото му дете е синът му Джак, от първия му брак с Бриджит Мойнахан. От, с която пък се разделиха предходната година, има две деца - наследник Бенджамин и щерка Вивиан.
 Поводът, който събра всички обичани дами на Том Брейди на едно място
Всички обичани дами на Том Брейди - вкупом и на едно място

Когато има съгласие и хармонични връзки

От постовете, които куотърбекът споделя в обществените си мрежи, проличава, че е грижлив татко, който обича да прекарва време с децата си. А за момента, в който за първи път става татко, той си спомня в промоционален видеоклип за личната си марка Brady Brand.

" Когато синът ми Джак се роди през 2007 година, животът ми се промени вечно. Нищо не е по-важно за мен от това да бъда татко. Колкото и да се трансформираха нещата след раждането на Джак, когато Бени се появи през 2009 година, той донесе толкоз доста наслада в живота ми. И по-късно, когато Виви се роди през 2012 година - това са трите ми най-големи музи ", споделя.

Той обаче не е татко единствено на думи, а и на дейности. Отново от Instagram профила му разбираме, че е завел децата си на вълнуваща лятна отмора. На стори футболистът качи видеа, на които виждаме, че и трите му деца се забавляват дружно на джетове и със скокове в океана.

Към единия от клиповете Том Брейди написа шеговито: " Не съм сигурен дали това е положително родителство или неприятно ". С качването на идващия клип обаче самичък си дава отговор: " Определено е положително родителство. "
 Какво се случва с Жизел Бюндхен шест месеца след раздялата с Том Брейди
Шест месеца след раздялата с Том Брейди - какво се случва с Жизел Бюндхен

Моделът има какво да ни каже

Е, с татко състезател, не е огромна изненада, че децата ги влекат по-екстремните водни занимания. Но щом баща Том е наоколо, са в сигурни ръце. Дано и майките им да са също толкоз спокойни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР