Том Брейди, легендата на NFL, е прекарал романтична нощ с

...
Том Брейди, легендата на NFL, е прекарал романтична нощ с
Коментари Харесай

На Острова: Том Брейди покори бивша на Кристиано

Том Брейди, легендата на NFL, е прекарал сантиментална нощ с съветския супермодел Ирина Шейк. „ Това е единствено платонична връзка, ние сме другари “, изясни източник, непосредствен до Ирина.

Откакто се раздели през октомври 2022 година с модела Жизел Бюндхен, от която има две деца, Том Брейди е спряган за ухажор на няколко звезди, в това число Ким Кардашиян и Емили Ратайковски.

Известният куотърбек на NFL в този момент беше уловен от папараците дружно с различен супермодел - Шейк.

Daily Mail разгласява фотоси на двамата в сантиментални пози в Лос Анджелис и написа, че те са новата двойка на лятото.

А 37-годишната рускиня страда след брака си с артиста Брадли Купър, от който има момиченце. Двамата с Брейди имат връзка от месец, настояват на Острова.

Ирина го срещнала на женитба на колекционер милиардер Джо Нахмад в Сардиния. Брейди я взимал няколко пъти предишния уикенд от хотела и я завел в дома си, където прекарали две нощи.

Седемкратният първенец на Superbowl не загатна, че има някаква сантиментална връзка с красивата рускиня, а един от приятелите му твърди, че " не се интересува от нея ", написа английският таблоид.

„ Цялата история е изцяло погрешна. Напълно подло и измислено е да се мисли, че двамата се обичат ", сподели различен източник пред Daily Mail.

Том също има наследник от предходната си връзка с Бриджит Мойнахан и е в положителни връзки с Жизел Бюндхен. Ирина закупи популярност, откакто беше партньорка на Кристиано Роналдо в продължение на 5 години (2005-2010).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР