TollPass осигурява възможност на всички свои клиенти с личен профил

...
TollPass осигурява възможност на всички свои клиенти с личен профил
Коментари Харесай

С TollPass получавате пълна отчетност за използваните тол услуги

TollPass обезпечава опция на всички свои клиенти с персонален профил да разполагат с детайлни информации за употребените тол услуги и изразходваните средства.
Платформата на „ Интелигентни трафик системи” АД обезпечава бистрота и надзор при заплащането на тол такси. Потребителите могат да наблюдават в действително време какво заплащат и какви направления са минали. Освен цялостна отчетност, TollPass им обезпечава и дейно ръководство на автопарка.

Платформата TollPass е софтуерно решение, основано от експерти за експертите в транспортния отрасъл.
Всеки контракт разполага с меню „ Tакси и доклади “, където могат да се проследят придвижването на финансовите средства по подписания контракт, а също по този начин и цялостен достъп до детайлната информация по дата на пътешестване на всяко моторно транспортно средство.
Изминатите направления се демонстрират на карта по едно и също време с подробна информация и характерности на пътуването: дата и час на пътешестване, таксувани сектори на маршрута, брой оси на ремарке, стойност на маршрута.
„ Интелигентни трафик системи” АД сътвори пакет от услуги, предопределени за мениджърите на автопаркове и водачите, които заплащат пътни такси посредством Tollpass. Безплатно може да се употребява и мобилното приложение, посредством което се задействат винетки, маршрутни карти и се добавя предплатен баланс по контракт за автоматизирано отчитане с бордови устройства.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР