TollPass.bg предлага всички услуги за транспортния бранш на една онлайн

...
TollPass.bg предлага всички услуги за транспортния бранш на една онлайн
Коментари Харесай

Тежкотоварните превозвачи вече ще ползват и услуга за GPS проследяване на мпс в реално време


TollPass.bg предлага всички услуги за транспортния отрасъл на една онлайн платформа

„ Интелигентни трафик системи " АД („ ИТС " АД) пусна нова услуга за тежкотоварните превозвачи - - GPS следене в действително време. Високотехнологичното решение е налично за всички коли над 3.5 тона, оборудвани с бордови устройства TollPass или TollPass EUROBOX.

Всеки консуматор със подписан контракт с „ ИТС " АД може да се възползва от безплатния интервал за прилагане на услугата до 31 януари 2022 година и на конкурентно ниски цени след тази дата.

Единствено TollPass Fleet е създаден по този начин, че ще може да се употребява без да се подписват контракти с обвързващи периоди, а разрешава когато и да е да бъдат включвани или изключвани транспортни средства, според от потребностите на клиента и дали са в придвижване да вземем за пример.

Създадено за притежатели и мениджъри на автопаркове, новото цифрово решение икономисва средства за ръководството на транспортните средства, като автоматизира данните и справките и ги прави налични онлайн, като улеснява счетоводството, администрацията и личния състав за тези действия.

На онлайн платформата TollPass към този момент ще може освен да се заплащат пътни такси и да се получава детайлна информация за тол услугите, само че и да се наблюдават на база GPS данни пътните транспортни средства и посредством този консолидиран обзор на данни, клиентите могат да ръководят своя автопарк и водачи още по-лесно.

В персоналния си профил на , всеки управител на транспортна компания получава систематизирана информация и информации както за тол таксуването - заплатени суми, санкции, невключено бордово устройство, по този начин и за употребата на пътните транспортни средства.

Tollpass Fleet дава визуализации за маршрута на придвижване на всяко транспортно средство и неговия престой. Могат да се вкарат аларми за превишена скорост или нахлуване в избрани зони, за осъществяване на график за доставките, автоматизирано генериране на счетоводни информации и пътни листове. TollPass Fleet пести средства, човешки запаси и труд за ефикасна употреба на автопарковете.

Според Иван Георгиев, търговски шеф на „ ИТС " АД, преимуществата на TollPass Fleet са свързани с обстоятелството, че всички услуги и информации са на едно място - на уеб платформата TollPass, която съчетава тол таксуването и остойностяването на маршрутите с мениджмънт на транспортните средства и голям брой автоматизирани информации.

През 2022 следва да бъдат създадени от „ ИТС " АД нови 24/7 високотехнологични услуги в областта на превоза, пътния трафик, леките и тежкотоварни коли.

„ Интелигентни трафик системи " от 2019 година е народен снабдител на услуги за електронно таксуване на пътни такси - електронни винетки и тол и формален сътрудник на Агенция „ Пътна инфраструктура ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР