Толкова струва да се извика и свещеник за водосвет. В

...
Толкова струва да се извика и свещеник за водосвет. В
Коментари Харесай

Младо Семейство Си Купи Обладана От Призрак Къща В Родопите! Няма Да Повярвате Как Изгониха Паранормалния Навлек, Ще Паднете!

Толкова коства да се извика и духовник за водосвет. В практиката на експертите по фъншуй има най-различни случаи. Като едно от фамилиите, което си купило жилище и потърсило експерт за съвет при обзавеждането. Искали мебелите им да бъдат подредени по най-хубавия метод, тъй че силите в къщата да се уравновесят и да се сътвори цялостна естетика. Всичко било заменено и боядисано, хората обаче почнали да чуват странни шумове, написа Пик.

Направени били специфични измервания и било открито, че в къщата има непозната сила - полтъргайст. Стопаните на дома разкрили, че преди да се нанесат, там е имало гибел на младеж, евентуално самоубийство. Момчето претърпяло интервенция, само че се получило затруднение и момчето останало парализирано от кръста надолу. Родителите криели това от съседите и държали сина си заключен вкъщи. Един ден го разкрили мъртъв. Духът му обаче останал в къщата.

Полтъргайстите са духове, които са останали сред измеренията. Има една остаряла рецепта за прогонване на призраци, останала във времето от родопските баби. Новодомците би трябвало да купят нова кофа, в която рано сутринта да съберат първата си урина. После вътре се топи парцал и с него се бършат стените и пода. Други предписания, които оказват помощ при преследване на духове, са скилидки чесън и семена от кимион, анасон и копър. Семената се разпръсват из къщата и злите сили бягат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР