Толкова смешен вот не съм виждал. Това коментира пред медиите

...
Толкова смешен вот не съм виждал. Това коментира пред медиите
Коментари Харесай

Каракачанов не е виждал толкова смешен вот

Толкова комичен избор не съм виждал . Това разяснява пред медиите в Народното събрание водачът на Вътрешна македонска революционна организация и боен министър Красимир Каракачанов. Освен това по мнението му вотът бил неправилен.

В представянето на претекстовете нямало нищо съответно . След това чухме мъдри мисли на лекар Ахмед Доган , акцентира Каракачанов, визирайки изявлението на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Вицепремиерът и боен министър се подигра и на самодейността на Веселин Марешки да цялостни дупки.

С черна директория с причини пристигнал военният министър да оборва рецензиите на опозицията, само че по този начин и не се стигнало до нея.

По тематиките със содомията и зоофилията по какъв начин да се вземе отношение , недоумява Красимир Каракачанов в отговор на рецензиите за какво не се в присъединил в разногласието. Има си психиатри, има си сексолози , това не е тематика на министъра на защитата, уточни още той.

За избягалия задържан, Каракачанов уточни, че постоянно ще има такива, които ще скачат, значимото било да бъдат залавяни по-късно. Българска социалистическа партия била неподготвена, по мнението му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР