Толкова се радваме, че можем да ти честитим днешния ден,

...
Толкова се радваме, че можем да ти честитим днешния ден,
Коментари Харесай

”Радвам се, че празнуваме заедно днес”. Брус Уилис посрещна рождения си ден, заобиколен от семейството си

" Толкова се радваме, че можем да ти честитим днешния ден ", написа Мур под клипа, в който Уилис се усмихва, танцува и духа свещи на 68-ияси рожден ден.

В чест на 68-ия рожден ден на Уилис в неделя някогашната му брачна половинка Деми Мур разгласява домашно видео в Инстаграм, на което фамилията - в това число брачната половинка му Ема Хеминг Уилис и децата му - пеят сърдечно осъществяване на " Честит рожден ден " към торта със свещички.

Уилис изглеждаше очарован от мелодията, усмихваше се и пляскаше с ръце във въздуха, до момента в който фамилията му се радваше. След това той духна свещите за рождения си ден на фона на въодушевени овации, последвани от крясъци: " Хип-хип, ура! ".

" Честит рожден ден, BW! Толкова се веселя, че можемда честваме дружно през днешния ден ", написа Мур под видеото. " Обичам те и обичам нашето семейство. Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания - всички ги усещаме ".

Видеото от неделното тържество е първото, което фамилията разгласява от него, откогато показа диагнозата на артиста - фронтотемпорална деменция.

Припомняме, че предишния месецстана ясно, че Брус Уилисима фронтотемпорална деменция. За това заяви неговото семейство в обществените мрежи. Миналата година той беше диагностициран сафазия, което засегна говора му.

“За страдание, усложненията в връзката са единствено един от признаците на заболяването, пред която е изправен Брус. Въпреки че това е мъчително, е облекчение най-сетне да има ясна диагноза ”, гласеше изказването на фамилията му.

За хората под 60 години това е най-честата форма на деменция и защото слагането на диагнозата може да отнеме години, евентуално е доста по-распространена, в сравнение с подозираме. Днес няма лекуване за заболяването - действителност, която се надяваме да се промени през идващите години,добавиха те.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР