“Толкова хубаво нещо ми се случи със сериала “Откраднат живот”.

...
“Толкова хубаво нещо ми се случи със сериала “Откраднат живот”.
Коментари Харесай

Марта Вачкова: Цял живот искам драматична роля

“Толкова хубаво нещо ми се случи със сериала “Откраднат живот”. Ролята пристигна в доста прекрасен момент за мен. От студентка в първи курс в НАТФИЗ желаех да играя трагични, даже трагични функции, само че това не ми се случваше.

Моят професор Николай Люцканов споделяше “Изобщо не гледай в тези фрагменти, не гледа в тези пиеси, никой няма да ти даде тези функции. Ти ще бъдеш новата Стоянка Мутафова или Татяна Лолова. Ти ще играеш комедии”. А аз си споделях, че ще се преборя за моите трагични функции. Дочаках “Откраднат живот”, с цел да излея своите сълзи”, разкри Марта Вачкова пред Лора Крумова в “Събуди се”, написа "Блиц ".

“Моята героиня в “Откраднат живот” – сестра Жекова, е в подобен стадий, че си споделя, че очевидно ще се живее без обич. Мислела е, че ще открие любовта на късни години, само че ще се живее без обич. В момента фокусирана е в детето си”, описа актрисата за развиването на своя облик в хитовия български медицински сериал.

“Чета доста мнения, в които питат по какъв начин Жекова може да продължава да дава пари на този човек и да го обича. Но единствено Жекова ли е такава? Всички ние сме такива. Аз самата в моя живот дълги години живях без обич и стисках зъби. Мислех си, че човек може да се промени, че би трябвало да дам още един късмет на индивида до себе си. Така е устроена дамата – все се надява, че този до нея не е толкоз неприятен.

Иска ми се посредством “Откраднат живот” и сестра Жекова да дам кураж на дамите да не живеят момент без любов”, показа Марта Вачкова. “Не “крада” нищо. Аз го изживявам и му се любувам. Когато има неприятен момент в живота ми, виждам да го изтичам и да избягам от него. Станах доста по-толерантна с годините”, разкри актрисата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР