Толкова хубаво нещо е сексът и е толкова жалко, когато

...
Толкова хубаво нещо е сексът и е толкова жалко, когато
Коментари Харесай

Направете тези неща преди секс за перфектна вечер с партньор...

Толкова хубаво нещо е сексът и е толкоз тъпо, когато не се получава когато желаеме, както желаеме.

И в действителност това с неудовлетворяващия секс се случва доста по-често, в сравнение с е редно в 21 в.

Затова ние поставяме съществени старания да ви осведомяваме за всевъзможни новости, приумици и положителни практики в сферата с вярата в спалнята ви всичко да е както би трябвало.

 двойка обич лято

Сега сме съставили лист от 9 неща, които да вършиме ПРЕДИ да пристъпите към значителната част.
Мислете за секса доста преди да почнете да го вършиме
Често спонтанността се смята за огромен плюс, когато приказваме за секс, само че истината е, че сексът е в главата. Така че колкото повече време мислите за секс, толкоз по-добре ще ви се получи когато му пристигна времето.

Пускайте си секси смс-и с половинката, изпращайте си фотоси до момента в който сте на работа и по този начин ще повишите интереса си един към различен. Вечерта даже няма да има потребност от предварителна игра, вие ще сте на вярната вълна.


Пригответе си презервативите
Няма по-досадно нещо от това по средата на всичко да започнете да се суетите с презервативите. И няма нищо по-опасно от това да прескочите презервативите единствено тъй като не ви се занимава.
Куфарче с инструменти…за удоволствия
Една красива кутия с наслада би прибрала и лубриканта, и белезниците, и всички вибриращи и силиконови допълнения към интимния ви живот. Ако я държите покрай леглото си, на една ръка разстояние, може да издигнете прекарването до нови висини…


Не забравяйте сантименталните детайлности
Това че към този момент имате дълга връзка, не значи да си спестявате свещите, приглушената светлина и сатенените чаршафи. Създайте си атмосфера за секс, с цел да се потопите напълно в настроението.
Представяйте си Брад Пит. Или сътрудника
Мозъкът е най-важният полов орган, изключително за дамите. Не спирайте фантазиите си, в случай че ви споходят непоканени. Нормално е да си фантазирате за Брад Пит, да се чудите по какъв начин ли се оправя сътрудника насреща в секса и въобще - обикновено е да мислите за секс също толкоз, колкото е обикновено и за мъжете. Мислите за непознати мъже не са невярност, а безобидна фикция, която ще ви помогне да сте по-разгорещени в леглото с формалната си половинка.
Направете си лист със дилемите за идващия ден
Какво общо има това със секса ли? Ами ще ви освободи главата от разсейващи мисли. Защото, признайте си, на всички ни се случва в най-неподходящия миг в главата да изникне мисълта за утрешното зрелище на детето. Не е нито да махнеш с ръка и да спреш да мислиш за това, тъй като ще забравите да отидете, нито пък е уместно да оставите това да се върти в мозъка ви, до момента в който се пробвате с мъжа си да „ въртите “  обич.

Затова преди вечеря седнете умерено, отбележете всички задания за идващия ден и със спокоен разум влезте в спалнята. Нищо няма да забравите, тъй като е написано на лист.
Направете нещо, което ви кара да се чувствате секси
Сложете си долни дрехи или си пуснете хубава музика, вземете си муден душ и се намажете с лосион – всеки има дребни моменти, в които си споделя „ ех, но че съм секси “. Доставете си го и след това реализирайте положителното си секси въодушевление с половинката.


Дишайте надълбоко
Няколко дълбоки вдишвания оказват помощ на тялото да се отпусне и на мозъка да се настрои на вярна периодичност.

Дълбокото дишане оказва помощ във всевъзможни обстановки, не го забравяйте.
Дайте си 20 минути
Не бързайте да казвате „ не “ на опитите на мъжа си да ви заведе в спалнята. На дамите им трябват към 20 минути, с цел да се настроят на секси вълна. Ако сте изпуснали предварителните мерки, за които към този момент говорихме, би трябвало да си дадете време и желанието за секс с мъжа, който обичате, ще се появи, обещаваме.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР