Толкова е хубаво, че на всеки 365 дни имаме възможност

...
Толкова е хубаво, че на всеки 365 дни имаме възможност
Коментари Харесай

Какви финансови обещания си даваме за 2024

Толкова е хубаво, че на всеки 365 дни имаме опция да започваме изначало! Да поглеждаме обратно към миналата година, да преценим какво положително и какво нетолкова положително сме създали за живота си.

Ще разходвам по проект, а не безредно

Създаването на месечен бюджет е най-лесният метод да знаете за кое какъв брой пари можете да похарчите. Запишете повтарящите се непрекъснати разноски като сметки, вноски по заем до заплата, такси за танци и спорт и още като вземете пари, отделете тази сума встрани.

Останалите пари разпределете за храна, облекла и занимания. Ето по този начин, още през януари, ще имате явен взор върху парите си.

Ще импортирам кредитните вноски постоянно

Нищо не заплашва повече персоналният бюджет от недобро ръководство на заемите. Без значение дали теглите бърз кредит до заплата от време на време или сте купили дом и изплащате ипотека, най-важното е да погасявате вноските си в точния момент.

Това ще ви даде свободата да взимате елементарно заеми още веднъж, когато ви се наложи и няма да има никаква заплаха да изпаднете в дългова серпантина.

Ще отстранявам по 50 лева настрани всеки месец

Спестяването сякаш се трансформира в отживялост, само че никой богат човек не е забогатял от това, че е харчил парите си “до дупка ”.

Дори да не станем милионери през този живот, добър табиет е да отделяме по 50 лева на страни. Ако го бяхте правили постоянно през последните 10 години, в този момент щяхте да имате 6 000 лева За какво бихте ги похарчили?

Първо ще мисля, а след това ще разходвам, а не противоположното

Всички сме изпадали в обстановка “сметката излиза, парите ги няма ”. Това се случва когато първи харчим, подвластни на моментни страсти, а чак по-късно решаваме да създадем рекапитулация на изхарченото.

Сменете модела и планирайте добре какво ще купите, даже когато става дума за ежедневни покупки от дрогерията или хранителния магазин. Когато пазарувате по лист и с предварителна настройка от какво имате потребност, няма заплаха да се разделите незабелязано с мъчно извоюваните ви пари.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР