Толеранс ще има, но медицинските сестри ще трябва да бъдат

...
Толеранс ще има, но медицинските сестри ще трябва да бъдат
Коментари Харесай

Петте медсестри трябва да бъдат предадени на полицията

Толеранс ще има, само че медицинските сестри ще би трябвало да бъдат изведени от Партийния дом и предадени на полицията. Това съобщи Красимир Станчев от НСО, който цяла нощ е прекарал дружно с медицинските сестри в Партийния дом. Той изрично съобщи, че принуждение не е имало.

Още през вчерашния ден вечерта Министерство на вътрешните работи е било известено и от НСО са поискали подпомагане. До този миг обаче реакция от страна на службите няма. В постройката са били 5 дами и 5-ма души от НСО, съобщи Станчев в отговор на въпрос за изказванията на медицинските сестри за " навлизане " на орда мъже в зала 140 на Народното събрание.

Служителите на НСО са разговаряли с тях, само че реакция от страна на сестрите не е имало. Това е първи подобен случай за Националната работа и Станчев мъчно откри определение за него - терористичен акт или взимане на заложници. Очакванията му са били от Министерство на вътрешните работи да изпратят по-обиграни за такива обстановки психолози, защото сходни случаи не са ресора на Националната работа по защита.

Станчев уточни, че и че още през вчерашния ден вечерта, към 20 часа, когато е влезнал при медицинските сестри, една от тях го е посрещнала със опасността, че ще скочи от прозореца. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР