Току-що в зала ГЕРБ-СДС, ДПС и БСП гласуваха от идващите

...
Току-що в зала ГЕРБ-СДС, ДПС и БСП гласуваха от идващите
Коментари Харесай

ПП и ДБ напуснаха зала, не дадоха на журналисти да питат

„ Току-що в зала ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия гласоподаваха от идващите локални избори да се гласоподава единствено с хартия. Оттук нататък нито един българин няма да може да гласоподава, без да попълни бюлетина с писалка ”, обявиха от Политическа партия на брифинг като напуснаха демонстративно пленарната зала. „ Предстои да забележим дали тази хартия ще бъде броена на ръка или ще бъде броена с броячки. Машинното гласоподаване беше убито. За проблемите с броячките според от това по какъв начин те ще бъдат въведени, можем да приказваме доста, само че би трябвало да е ясно машините, които сега използваме, ще бъдат изхвърлени, тези 80 милиона лв. “, сподели Асен Василев.

Съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов уточни, че не е ясно по какъв начин ще се гласоподава на локалните избори.

„ Този законодателен качамак, който следим, е или цялостна аматьорщина, или целеустремен проект да не знаем по какъв начин ще се гласоподава на локалните избори поради тяхното голямо политическо значение “, добави той. Според Кирил Петков съперниците им преднамерено се целят в локалния избор.

На брифинга не бяха позволени въпроси на публицисти.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР