Току що в На кафе по Нова Тв Кубрат Пулев

...
Току що в На кафе по Нова Тв Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кубрат Пулев запали ефира! Удари кроше на Кеворкян, обяви дали ще става политик, а за Андреа каза: Някой ден ще ми кипне и..

Току що в На кафе по Нова Тв Кубрат Пулев отговори на Кеворк Кеворкян за упреците към него, разяснява за първи път голите фотоси на половинката си Андреа и загатна дали ще се занимава с политика.

„ На Кеворкян, който ми сподели да си уточнявам говоренето, ще му кажа, че всичко, което споделям, е подбудено от моето сърце и душа. Той ми сподели, че съм доверчив. Да, доверчив съм, само че когато човек има вяра, нещата се случват. По-добре да вярваш и да си леко доверчив, в сравнение с да кажеш, че в България нищо хубаво няма да се случи...

С Андреа сме се карали за провокативните й фотоси, поставял съм й ултиматум. Да, не съм ок с тези фотоси, само че демонстрирам прекомерно доста схващане, защото е част от работата й.

Но някой ден ще ми кипне и ще стане ужасно. Аз съм зодия Телец и съм по-търпелив, само че в един миг когато се премине една граница, става ужасно. И тя да внимава да не премине тази граница. Андреа е същински прекрасен и надарен човек и може да прави неща, които умее, а не голи фотоси...

Дали ще вляза в политиката? След време можи би да, може би не. Сега е най-важно да веселя душите и сърцата на българите. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР