Току що в ефира социологът Андрей Райчев попиля от критики

...
Току що в ефира социологът Андрей Райчев попиля от критики
Коментари Харесай

Андрей Райчев попиля Бойко Борисов в ефира: Той не е разговарял с Тръмп и няма как да измести Румен Радев. Къде е тръгнал с рейтинг от 30 % срещу 60 % на Радев?

Току що в ефира социологът Андрей Райчев попиля от рецензии Бойко Борисов след снощната му фотография и среща с Доналд Тръпм в Съединени американски щати. Райчев разгласи, че Борисов си прави пиар, с цел да засенчи и измести Румен Радев, само че задачата му е обречена на неуспех.

Ето какво сподели Андрей Райчев в „ Тази заран ” по БТВ:

„ Разговори Борисов – Тръмп не е имало. Борисов желае да притегли вниманието върху България, само че не съумява. Успял е въпреки всичко да си направи фотография с Тръмп, в която е вложил магнетичния си сексапил, с цел да измести Румен Радев. Но с всеки удар по Радев и с всяка задявка с Радев Борисов се доближава до личния си политически край. Борисов продължава да си мисли, че ще стане президент, само че това няма да стане.

Вижте предишното, когато са се противопоставяли президент и министър председател. Жельо Желев победи Филип Димитров, Петър Стоянов победи Иван Костов, а на Георги Първанов министър председателят не се опълчи.

Президентът е в преференциално състояние, защото към него има по- малко упования и рецензии. Вижте им рейтингите. Радев е с 60 %, а Борисов няма и 30. Борисов би трябвало да приспособява към Радев, което изисква нова политика от него, на която, обаче не е кадърен. В случая има конфликт на политики, само че всички сходни мачове са завършвали с победа на президента. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР