Току-що разбрахме, че хартиената коалиция“ реши, че днес е денят,

...
Току-що разбрахме, че хартиената коалиция“ реши, че днес е денят,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Хартиената коалиция реши, че днес е денят, в който демократичният вот на всеки гражданин ще бъде променен

Току-що разбрахме, че " хартиената коалиция “ реши, че през днешния ден е денят, в който ще прокара хартиената бюлетина. Това сподели на брифинг пред публицисти съпредседателят на " Продължаваме промяната “ Кирил Петков, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “.

" Нека още веднъж да кажем какво значи това-днес е денят, в който демократичният избор на всеки български жител ще бъде изменен. Днес е денят, в който отваряме още веднъж вратата за 15% невалидни бюлетини. Днес е денят, в който още веднъж отваряме всички гласове на Бургас, Варна и Пловдив взети дружно, са по-малко от невалидните бюлетини, както по време на изборите 2015 година Днес е денят, когато изкривяването на демократичния избор кара цялата система да работи корупционно. От изкривени избори, откраднат избор, откраднати налози до пари в чували, бюлетини в чували “.

Всички български жители, които почитат своя глас, продължавайте да почитате своите права, прикани Петков. " Ние ще продължаваме да се борим с вас в постройката, уповавам се да ни подкрепите и отвън постройката. “

От своя страна Христо Иванов сподели, че е щяло да има спор, щяло да има комисия, щяло да има чуване на всички причини. " Не го видяхме това, видяхме елементарно пробутване на това, което хартиената коалиция е решила. И в действителност те са решили да прокарат, което са си наумили, да скрепят своя съюз с връщането на хартиената бюлетина. Ако жителите желаят да поддържат тези от нас, които в зала ще се борят, денят е през днешния ден “.

Атанас Атанасов обърна внимание върху обстоятелството, че всичко се употребява в тази игра. " Използва се и Световното състезание по футбол. Разчита се от " хартиената коалиция “, че огромна част от хората повече ги интересуват футболните мачове, а не по какъв метод ще гласоподават. Аз мисля, че софиянци би трябвало да потвърдят противоположното, тъй че разчитаме на тях “.

Асен Василев съобщи: " Днес преди по-малко от 20 минути ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия сложиха хартиената бюлетина над законите, които би трябвало да се преглеждат – над закона за бюджета, над това да наложим налог върху свръх облагите на енергийните сдружения и на Лукойл. Всичко това е по-малко значимо за тези три партии от това да откраднат изборите с хартиена бюлетина. Ние ще създадем всичко да попречим на този развой, тъй като това е кражба на вота на българските жители и това е връщане назад към чувалите на ГЕРБ. Надяваме се и българските жители да не са съгласни с този проект на мръсната машина за правене на избори. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР