Току-що разбрах, че лице, което получава заплатата си от президентската

...
Току-що разбрах, че лице, което получава заплатата си от президентската
Коментари Харесай

Ексминистър: Трудно ще изчегъртате хората на Младен Маринов от полицията

 " Току-що разбрах, че лице, което получава заплатата си от президентската институция на Република България и е призвано да бъде представител на българската държавност, се е пробвало да оправдава чистките в Министерство на вътрешните работи на днешната безконтролна власт като употребява моето име. Разбирам от изказванията на това лице, че в действителност в този момент в Министерство на вътрешните работи се занимават единствено с едно – да чегъртат " хората на Маринов “.

Искам да предупредя същото лице, че в случай че ще изчегъртват " хората на Маринов “ от Министерство на вътрешните работи надали ще им стигне късия мандат, както и канцеларската хартия, с цел да напишат всички заповеди за уволняване. А служебният им министър ще си остане сам-самичък в кабинета и без нито един полицейски чиновник. Защото за 30 години професионална кариера в българската полиция не си разреших да обидя или да нагрубя сътрудници и считам голямата част от българските служители на реда за мои другари. 

И без да ви тревожа, г-да чегъртачи, само че сте се захванали с непостижима задача. Трудно ще изчегъртате " хората на Младен Маринов “ от полицията. Просто са доста. Десетки хиляди! 

А на Вас, сътрудници, ще Ви кажа единствено едно: Спокойно, и тези недоразумения ще си тръгнат. И след това, както постоянно сме го правили, дружно ще възвръщаме ДЪРЖАВНОСТТА! “, написа във Facebook някогашният министър на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР