Току що от HBO Max съобщиха официално, че от днес,

...
Току що от HBO Max съобщиха официално, че от днес,
Коментари Харесай

Месечният абонамент за HBO Маx ще поскъпне с 2 евро в България

Току що от HBO Max оповестиха публично, че от през днешния ден, 13 юни 2023 година, цената на директния месечен абонамент за стрийнг платформата HBO Max в Скандинавия и Испания ще се усили с равностойността на 1 евро на месец, а в България и Португалия с 2 евро на месец.

Съществуващите директни клиенти и клиенти през магазини за приложения ще бъдат известени и ще видят нарастването на месечната си такса, което ще влезе в действие в идващия им цикъл на фактуриране след 13 юли 2023 година

„ Това нарастване на абонамента е отражение на по-високите разноски за основаване на наличие и създаване на артикули и ще ни разреши да продължим да влагаме в качественото наличие и продуктово преживяване, които се стремим да предоставим на нашите клиенти. “, разясняват от Warner Bros. Discovery.

Това е първият път, в който цената на директния месечен абонамент за HBO Max бива увеличена, откогато започва в скандинавските страни и Испания през октомври 2021 година и в България и Португалия през март 2022 г, напомнят от HBO Max.

Всички сегашни директни клиенти на HBO Max ще получат известие за смяната на месечната си такса на мейл адреса, с който е направена регистрацията им, в деня на оповестяването на смяната. Ползвателите през магазина на Apple ще видят отразена смяната автоматизирано в сметките си в същия ден.

Стойността на директния месечен абонамент за HBO Max в България продължава да е по-ниска от общоприетите проекти на Disney+ и Netflix у нас и спрямо тях предлага напълно локализирано наличие със надписи на български език и дублаж на детското наличие в платформата, припомнят в известието си от HBO Max.

Цената на директния месечен абонамент на HBO Маx у нас се трансформира от 4.99 EUR на 6.99 EUR, като общоприетия месечен пряк абонамент на другите две стрийминг услуги, заплащан от консуматори в България все още е 7.99 EUR.

Въпреки ценовата промяна месечният пряк абонамент за HBO Max остава по-евтин, съпоставено със цената на съответстващите общоприети проекти на Netflix и Disney+ и в останалите пазари, на които се индексира смяна.

Стрийминг платформата HBO Мах е част от разнообразното портфолио с услуги (жанрови линейни канали, стрийминг, франчайзи, гейминг и кинопродукция и разпространение) на Warner Bros. Discovery (WBD). В разследване на обединяването на Warner Media и Discovery в един медиен конгломерат през 2022 година в Щатите бе пусната нова стрийминг платформа Max, която предлага наличие от всички марки на WBD, като новата платформа се чака да размени HBO Max поетапно в Европа (включително у нас) през 2024 година.  През март 2022 година HBO Мах размени функциониращата преди, в Европа и у нас, платформа HBO GO.

Каква е новата цена за HBO Max спрямо съперниците?

HBO Max остава на конкурентна цена и с положително съответствие цена-качество спрямо предложенията на други стриймъри.

HBO Max standart DTC monthly from 13.07.2023 Netflix(standart) disney+ (standart) Дания 89.0 kr 114.0 kr Финландия 9.99 EUR 11.99 EUR Норвегия 99.0 kr 109.0 kr Швеция 99.0 kr 129.0 kr Испания 9.99 EUR 12.99 EUR Португалия 7.99 EUR 11.99 EUR България 6.99 EUR 7.99 EUR 7.99 EUR

Какво значи това за клиентите, които се възползват от промоцията с отстъпка „ за цялостен живот “?

Клиентите, които се възползват от промоцията за отстъпка, ще продължат да се възползват от офертата (-33%), като заплащат понижена сума от новата месечна цена.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР