Току що омбудсманът Мая Манолова обясни в ефира защо е

...
Току що омбудсманът Мая Манолова обясни в ефира защо е
Коментари Харесай

Светкавичен отговор на Мая Манолова: Дали съм Батмана на България? Превъзбудени дами не коментирам

Току що омбудсманът Мая Манолова изясни в ефира за какво е била изгонена от съвещанието на тристранката през вчерашния ден и отговори на специалиста на КТ „ Подкрепа ” Ваня Григорова дали се прави на Батмана на републиката посредством популизъм.

Ето какво съобщи Мая Манолова в „ Здравей, България ” по Нова Тв:

„ Бях на съвещанието на тристранката, с цел да си свърша работата, да съм на мястото, където се разискват правата на жителите и да защитя Заканопроекта за пенсиониране на миньорите, за който един профсъюз имаше негативно отношение. Не смятах, че това може да провокира стихия от страсти. Дали се върша на Батман на Републиката посредством популизъм? Въпросната госпожа не желая да я разясня - превъзбудени дами, които имат персонално отношение... Не знам от лично име ли приказва, или от името на синдиката.

Двата синдикатат имат какво да крият и са срещу моето присъединяване. Защо лишават правата на миньорите да се пенсионират, това е гласувано в парламентае в края на предходната година дружно с бюджета за публичното обезпечаване. Този бюджет е минвал през въпросната тристранка, от коята аз и миньорите бяхме отстранени. По време на съвещанията те не са възразявали миньорите да се пенсионират по метода, по който са го правила до момента. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР