„Току-що Бойко Борисов и отбор котараци са арестувани. А има

...
„Току-що Бойко Борисов и отбор котараци са арестувани. А има
Коментари Харесай

Отбор котараци, „Индже“ и господари: Политиците за акция „ГЕРБ“


„ Току-що Бойко Борисов и тим котараци са задържани. А има и още котараци за арестуване “ – по този начин депутатът от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев разяснява и при други високопоставени членове на партията.



„ Румъния вкара две държавни управления в пандиза, а в България даже един несретен министър не е наказан. Едновременно с това сме след Румъния по корупция. Истината - Гешев пази Бойко, а Бойко държи Гешев, а изпод години наред безобразно се злоупотребяваше с власт на всички равнища “, написа още националният представител.

Костадин Костадинов от „ Възраждане “ има геополитически прочит на случилото се: „ Такава акция българският народ очакваше от години. За да му я доставят тъкмо в този момент, явно господарите на страната ни са изпаднали в много мъчно положение. И ще се пробват по всякакъв начин да завоюват доверието на българите “.



Председателят на вътрешната комисия в Народното събрание Атанас Атанасов написа откъс от „ Индже “ на Йовков: „ Много майки съм разплакал… пристигна и моят ред “.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР