Току помислил, че томахавката е заровена, Митьо стигна до извода,

...
Току помислил, че томахавката е заровена, Митьо стигна до извода,
Коментари Харесай

Силвия Лулчева разпердушини Митьо Маринов и Бесте Сабри

Току помислил, че томахавката е заровена, Митьо стигна до извода, че в последно време младежите все по-трудно се разсмиват, а Лулчева още веднъж го атакува, че е прекомерно млад и несъмнено всеки на неговата възраст стартира да се усмихва по-малко, смятайки, че хуморът е изключен на международно равнище.

 

На въпроса, заложен й от Митьо дали хуморът се е трансформирал през годините, Лулчева посочи, че е млада и не може да реши, тъй като нямала проучване.

Тя бе безапелационна, че преди човек да има искания, би трябвало да има условия към себе си и от дума на дума се стигна до философския въпрос дали животът изненадва. Изведнъж Лулчева още веднъж зави внезапно към театъра и посъветва водещите да го посещават по-често и може би това щеше да е финалната й имитация, в случай че Митьо не се бе пошегувал още веднъж с условието си към продуцентите да ги пускат на спектакъл.

 

Тук актрисата още веднъж настъпи остро, припомняйки, че Митьо още веднъж има условия към другите, а не към себе си. той пък й отвърна, че има такива и към себе си, а тя изиска да ги чуе. Тук към този момент физиономията на водещия посърна, а усмивката на Сабри замръзна. На собствен ред Лулчева заключи, че се чудят по какъв начин да я изгонят от студиото и съобщи: „ Добре! Довиждане… “, след което сграбчи чашата си с вода и потегли да напуща студиото. И до момента в който Бесте се опитваше да я убеди да остане, Митьо посочи, че просто би трябвало да продължат предаването.

Източник: Уикенд 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР