Токсините се трупат ежедневно в нашето тяло и ако достигнат

...
Токсините се трупат ежедневно в нашето тяло и ако достигнат
Коментари Харесай

5 знака, че в тялото ви са се натрупали токсини

Токсините се натрупат всекидневно в нашето тяло и в случай че доближат несъмнено равнище, могат да доведат до тежки заболявания. Кои обаче са признаците за прекомерно огромно струпване на отрови в организма? От BrightSide дават няколко образеца. 

Имате " мозъчна мъгла "

Ако се чувствате замаяни, комплицирани и не можете да се концентрирате даже заран, откакто сте се наспали, в тялото ви може да са се натрупали нездравословни отрови. Те провокират редица реакции, които " изсмукват " главните витамини и минерали, благодарение на които организмът ви би трябвало да действа. Нещо сходно на това, което се случва, когато налеете нискокачествен бензин в колата си.

Миришете неприятно

Взели сте утринния си душ, нанесли сте дезодорант и все пак в метрото хората се отдръпват, когато се приближите до тях. Познахте: токсините могат да ви накарат да миришете неприятно. Когато се усвояват, те създават газове и миризми, които се отделят през порите ви и се разнасят като отвратителна воня.

Заспиването става все по-трудно

От една страна, натрупването на отрови ви кара да се чувствате изтощени, а от друга - може да скапе съня ви. Безсънието пък води до съществени здравословни проблеми.

Ноктите на краката ви са чупливи и потъмнели

Гравитацията издърпва токсините в тялото ви надолу и ноктите на краката са тези, които страдат от тях. Пръстите на краката през по-голямата част от деня са в чорапи и обувки, а в комбиниране с токсините, образуват екосистема, която гъбичките обичат. За да се справите с това положение, би трябвало да употребявате препарати против гъбички, само че и да се отървете от токсините.

Страдате от запек

Когато се храним, несъзнателно консумираме доста химикали, като консерванти, оцветители и изкуствени аромати. Червата, които са натоварени с храносмилането, би трябвало да се оправят с тези отрови. Натрупването им може да докара до разстройство на храносмилателната система и запек. Диета с органични храни, ограничение на алкохола и банкет на доста вода би трябвало да оказват помощ за разрешаването на този проблем.

 

Expert.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР