Токсичността на работното място е проблем, който със сигурност ще

...
Токсичността на работното място е проблем, който със сигурност ще
Коментари Харесай

Дискомфортът - изненадващото оръжие в борбата с токсичността

Токсичността на работното място е проблем, който сигурно ще има пагубни последствия за бъдещето на професионалната среда. В изследване на McKinsey & Company от 2022 година се оповестява, че токсичното държание на работното място е най-големият фактор за прегаряне и желанието на чиновниците за овакантяване в 15 страни. То съставлява над 60% от всички фактори, които способстват за други съществени отрицателни резултати на работното място.

Никой не търси работа, която го кара да се усеща угрижен, непризнат или нерешителен. И по този начин, по какъв начин токсичното държание на работното място стана толкоз публикувано в професионалната сфера, и по-важното - какво можем да създадем, с цел да понижим токсичността на работното място?

За да отговорим на първия въпрос, би трябвало да отбележим, че дотук ни докара разминаването сред чиновниците и работодателите - последните считат, че психологичното здраве и богатство на чиновниците им е доста по-добро, в сравнение с е в реалност. А с цел да отговорим на втория въпрос, то би трябвало да обърнем внимание на способността на водачите да се оправят с дискомфорта.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР