Токсичните хора не са стена. Можете да ги преместите. Бъдете

...
Токсичните хора не са стена. Можете да ги преместите. Бъдете
Коментари Харесай

Какво да правим с токсичните хора?

Токсичните хора не са стена. Можете да ги преместите. Бъдете директни с тях и просто им кажете, че не желаете да прекарвате време с тях.

Ако е нужно толкоз малко, с цел да отстраните токсичния човек от себе си, за какво не сте го създали към този момент?

Какво значи, когато някой е отровен?

Това значи, че неговото отношение или държание е нездравословно за вас, скапва проектите ви, деня ви, връзките ви, написа actualno.com. Такъв човек те кара непрекъснато на пръсти, да се грижиш за всяка дума, боязън и стрес. Кара ви към момента да търсите грешката в себе си. Кара те да се страхувате да бъдете себе си, да нямате свое мнение. Кара те да се чувстваш отговорен за личните си каузи.

Токсични хора - по какъв начин да ги разпознаем?

Понякога е мъчно, от време на време - не. Харесвате един човек, изпили сте доста кафе или бира да вземем за пример. „ Имаше моменти “, както се споделя. Но както психопатът може да се скрие под маската на симпатична стара жена, подобен отровен човек може да бъде... най-хубавият другар, майка, брачен партньор, шеф. Може да е всеки. И по тази причина е толкоз мъчно да го " отрежете ". Защото няма да изтриете номера на майка си от телефона си! В последна сметка няма да изтриете най-хубавия си другар от живота си за един противен ден да кажем. Ще изхвърлите ли просто по този начин годеника си, знаейки, че той към момента може да се промени?

Кого да заобикалям?

Избягвайте тези, които ви карат да се чувствате несъответстващи, глупави, недостойни, грозни. Избягвайте тези, които се оплакват и ви хвърлят с черни видения за бъдещето. Избягвайте тези, които ви заливат със своите неуспехи и разочарования. Тези, които се възползват от вас, които желаят да съумеят за ваша сметка. Избягвайте тези, които не ви разрешават да имате вашето мнение, които са афектирани единствено тъй като вали и вторият сезон на обичания им сериал преди малко завърши. Избягвайте тези, които ревнуват, които ви пожелават да " счупите крайник ", както споделят в театъра, само че тук безусловно. Избягвайте тези, които провокират боязън и безпокойствие. Токсичните хора клюкарстват, бъркат, лъжат и скапват атмосферата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР