Токсичните хора може да са навсякъде около нас. В работата,

...
Токсичните хора може да са навсякъде около нас. В работата,
Коментари Харесай

5 типа хора, с които е по-добре да не общувате с тях и да избягвате

Токсичните хора може да са на всички места към нас. В работата, в обкръжението, някои от приятелите ни, а даже и в фамилията ни. Тук ще ви срещнем с някои характерности на токсичните персони. Ако забележите част от тях в хора, с които поддържате връзка, хубаво е да спрете да го вършиме толкоз постоянно или най-малко да изградите постоянни персонални граници, които да ви пазят от неприятното въздействие. Вижте кои са чертите на една токсична персона.

Критицизъм – може би всеки от нас е попадал на човек, който не стопира да подлага на критика всяко едно наше деяние. Колкото и усърдие да поставим, той като че ли изобщо не вижда това. За него значимото в тази ситуация е, че нещата не са се получили по този начин, както той е поискал. От всяка обстановка може да направи проблем. Често от устата им ще чуете диалогът да стартира с частицата „ Оф “. В тяхно наличие постоянно се усещаме напрегнати, защото каквото и да създадем, те ще извърнат внимание на това, което сме пропуснали. Не оставяйте такива хора да ви накарат да си мислите, че не сте положителни в нищо. Истината е, че те самите не са удовлетворени от себе си и се пробват да си го изкарат на вас.

 Пасивна експанзия – тук също огромна роля играе неодобрението към дейностите на останалите. Само че пасивно нападателният човек няма да ви каже право в лицето какво не му харесва, както би направил критикуващият. Пасивната експанзия е тиха. Най – евентуално ще ви накаже с безмълвие през целия ден, пък вие сами се сещайте къде сте сгафили. Когато има спорове, е значимо казусът да бъде изговорен и разискван, само че при пасивно нападателните хора това е съвсем невероятно. Дори да деянията самодейността за диалог, ще бъдете смразени от погледа им. Често карат хората насреща да се усещат отговорни, даже това да не е по този начин.

Нарцисизъм – мощно токсични персони, защото съгласно тях има единствено един верен метод за правене на нещата и това е точно техният метод. С подобен човек няма по какъв начин да постигнете развиване, защото концепциите ви постоянно ще остават на назад във времето. Нарцисът прави неща, които на пръв взор са за вашето положително, само че в действителност те го вършат в персонално собствен интерес.

Асоциален вид – тези хора нямат прочувствена просветеност, тъй че не разчитайте на това да схванат по какъв начин се чувствате. Обичат контролът да е в техните ръце. Често могат да се възползват от прочувствените ви сривове, с цел да осъществят личните си проекти. Те не могат да ви бъдат поддръжка в сложните и тежки моменти.

Важно е да запомните, че когато има спорове, казусът би трябвало да бъде споделен и разискван, само че при тези видове хора, които описахме по – горе, това е съвсем невероятно. Дори да деянията самодейността за диалог, ще бъдете отхвърлени. В тяхно наличие постоянно ще се чувствате отговорни, даже това да не е по този начин.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР